Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Mr.black

καλησπέρα. Προσπαθώ να κατανοήσω τη διαφορά ανάμεσα στην εφαρμογή air frying (πατατες) , roast (κοτοπουλο) , broil ( μπριζολα) . Οι εφαρμογές αφορούν τα υλικα; πχ ένα φιλέτο κοτοπουλο θα το βάλω στο roast για 35 λεπτά που λεει? ή τις πατάτες στο air frying για 20 λεπτα? ή τα συγκεκριμένα είναι παραδείγματα και πρέπει να βρω μόνος μου χρόνους κλπ;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Gemi_Deda

Είναι έτοιμα ενδεικτικά προγράμματα όπως σε ένα πλυντήριο. Αν σε καλύπτουν οι default ρυθμίσεις τα αφήνεις ως έχει.. αλλά συνήθως δεν καλύπτουν(υλικά/ποσότητα) και προσαρμόζεις εσύ τον χρόνο και τη θερμοκρασία. Στο roast πχ η προκαθορισμένη θερμοκρασία είναι 200 βαθμοί σε 35 λεπτά. Αν εσύ βάλεις φτερούγες για ψήσιμο, θα πρέπει να ελαττώσεις τα λεπτά και ίσως να αυξήσεις τη θερμοκρασία. Δηλαδή παίζει να τα ψήσεις με την ένδειξη της μπριζολας που είναι 230 /10 λεπτά or not. Εξαρτάται πώς προτιμάς τις φτερούγες. Όσο πιο ογκώδες το κρέας τόσο αυξάνεται ο χρόνος και ελαττώνεις ανάλογα τη θερμοκρασία ή και όχι.. Έχει σχετικό πινακάκι και στις οδηγίες. Πειράματα γενικά μέχρι να συνηθίσεις.

Όνομα χρήστη