Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
gre197

Παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...προς το παρόν δεν είμαι κάτοχος apple (iPhone) πια είναι η γνώμη σας για την ποιότητα του 5c ; ρωτάω επειδή είναι από πλαστικό...επίσης το background μπορεί να αλλάξει η ανάλογο με το χρώμα που διαλέγεις μένει μόνιμα;

Benutzername

2 Antworten

filipposx

Αν είσαι λάτρης της Apple και εχεις χαμηλό budget, δεν ειναι ασχημο. Το background, φυσικα αλλαζει, αν και θα προτεινα δαγκωτο να παρεις καποιο S4 / Note3 με τα ίδια λεφτά. Ασυζητητί.

Benutzername
sofiA__

το κινητό το αγόρασα πριν 1 μήνα περίπου σε κίτρινο χρώμα (ειναι πολύ απαλό και διακριτικό)και η αισθηση του πλαστικου κατ' εμε ειναι πολύ καλή! δεν θυμίζει σε καμια περίπτωση κατι φτηνιαρικο... εχω αντιμετωπισει μικροπροβληματα στην καμερα οσον αφορα το φλας σε σκοτεινα μέρη δεν βγάζει αρκετά καθαρές φωτογραφίες...κατα τα αλλα ειμαι υπερευχαριστημένη!!! οσο για το background ναι αλλάζει και βάζεις ο,τι θες εσύ απλά το καθένα έχει σαν πρότυπο background το χρώμα του κινητού!! :)

Benutzername