What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

4 Replies

Γιωργος..

HTC One με κλειστα ματια! Αψογο κινητο! Οσο για το Iphone 5c δεν αξιζει..το ειχα δυο μηνες και τελικα κατεληξα στο Note 3.

Username
ed_stark

Αρχικά να πω ότι δεν έχω δοκιμάσει από κοντά κάποιο από τα 2 κινητά. Πάντα είχα Android κινητό (κυρίως λόγω της ελευθερίας για παραμετροποίηση και του Market), οπότε εγώ θα συνέχιζα σε Android. Το iOs το θεωρώ όμως και αυτό ένα τρομερό λογισμικό με πραγματικά μηδενικό κόλλημα που όμως υστερεί στο παραπάνω που είπα. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης στα περισσότερα χαρακτηριστικά λόγω της διαφοράς στο λειτουργικό. Εννοώ ότι ένα 4 - πύρηνο κινητό με Android φυσικά και έχει πολύ καλές επιδόσεις για οποιαδήποτε εργασία όμως εξίσου καλές επιδόσεις έχει και ένα 2 - πύρηνο iPhone. Δεν χρειάζεται πάντα να επιλέγεις τυφλά βάση των τεχνικών χαρακτηριστικών. Το ιδανικό θα ήταν να δοκιμάσεις και τα 2 κινητά (σκεπτόμενος και θέματα όπως apps, market κτλ) έτσι ώστε να βγάλεις ένα ασφαλές συμπέρασμα για το πιο από τα δύο καλύπτει καλύτερα τις δικές σου ανάγκες.

1 Comment

Giorgos Kompogiannopoulos

Σ'ευχαριστω παρα πολυ και ισως εχεις δικιο στο οτι πρεπει να δοκιμασω και τα 2 απλα το Iphone δν υπαρχει ακομα σε καταστηματα, οσο για το HTC θα το δοκιμασω! :)

Username
Giorgos Kompogiannopoulos

ναι εχω δοκιμασει και τα 2 λειτουργικα και στις τελευταιες τους εκδοσεις.!
με βαση τα γενικα χαρακτηριστικα πια θα ηταν η επιλογη σου.!

Username
ed_stark

Ποιο λειτουργικό προτιμάς iOs ή Android ;Έχεις δοκιμάσει και τα 2 λειτουργικά ;

Username