Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Giannis C.

καλησπερα ! ρε παιδια μηπως ξερει κανεις για ποιο λογο οταν ανοιγεις την καμερα στο ινσταγκραμ στορυ ( συγκεκριμενα την ultra wide), αρχικα αργει να ανοιξει λιγο και γιατι κανει κατι σαν oversharpen την εικονα και πιξελιαζει ? μιλησα με την apple και δεν ειναι θεμα του κινητου. αλλα της εφαρμογης. σας το κανει κ εσας ? απαντηστε για να μην ανησυχω αν ειναι. ευχαριστω προκαταβολικα !

Benutzername

3 Antworten

Loukas2000

Χτες πήγα σε κατάστημα γερμανος γιατί σκέφτομαι να πάρω 14 pro max άνοιξα την κα ΕΡΑ και η οθόνη τρεμουλιαζε και ήταν αρκετά κουραστικό στα μάτια συγκεκριμένα στη λειτουργία του βίντεο τρεμουλθαζε η οθόνη μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται???

Benutzername
Loukas2000

Χτες πήγα σε κατάστημα γερμανος γιατί σκέφτομαι να πάρω 14 pro max άνοιξα την κα ΕΡΑ και η οθόνη τρεμουλιαζε και ήταν αρκετά κουραστικό στα μάτια συγκεκριμένα στη λειτουργία του βίντεο τρεμουλθαζε η οθόνη μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται???

Benutzername
Fearless_Thracian

Μου το κανει και σε μενα αυτο φιλε εκανα ενημερωση λογισμικου και παλι το ιδιο η φωτογραφιες εχουν καλη αναλυση μετα που τις βγαζεις απλα ειναι σπαστικο οσο πιξελιαζει.

1 Kommentar

Loukas2000

Benutzername