dwra7 αν εκανες αξιολογηση σημερα θα ελεγες τα ιδια ; Εξακολουθεις να εισαι ευχαριστημένη; Έχει την ιδια απόδοση; Γιατί εγώ που πήρα ένα της TEFAL στην αρχη ηταν πολυ καλο και μεσα στον πρώτο χρόνο ο ατμός μειωθηκε κατα πολυ και τώρα, 2 χρονια μετα, δεν υπαρχει. Και χώρια που για να βγαλει ατμό ακομη και από την αρχή επρεπε να πατάς πόση ώρα το κουμπί. Ένω βλέπω αυτό με ένα πάτημα πετάει φουλ ατμό. Θα ήθελα να αξιολογήσεις το προιον ξανά αν μπορείς. Ευχαριστώ!
3 Kommentare
Δεν έχεις της Braun? Της τεφαλ έχεις; Νόμιζα ότι σχολιαζες για της Μπράουν
Braun είναι με μπέρδεψες εσυ που έγραψες tefal ! Το βίντεο να δεις θα καταλάβεις !
Σ΄ευχαριστω πολύ για την υπόδειξη του προιοντος. Το πήρα λίγες ημέρες μετά που μιλήσαμε. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη. Καμία σχέση με το προηγούμενο. Επίσης πολύ ελαφρύ, που εγώ, που έχω πολλά ρούχα για σίδερο, να μην κουραζετε το χέρι μου. Επίσης.... σιδερώνει πολύ καλά και γρήγορα.Το πολύ ωραίο που εχει, επίσης.... ειναι και το κουμπί αυτόματου ατμού. Που δεν χρειάζεται να πατάς συνεχώς για να βγάζει ατμό. Ξεκούραστο, ελαφρύ, γρήγορο σιδέρωμα!!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ