Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
IreneKN

dwra7 αν εκανες αξιολογηση σημερα θα ελεγες τα ιδια ; Εξακολουθεις να εισαι ευχαριστημένη; Έχει την ιδια απόδοση; Γιατί εγώ που πήρα ένα της TEFAL στην αρχη ηταν πολυ καλο και μεσα στον πρώτο χρόνο ο ατμός μειωθηκε κατα πολυ και τώρα, 2 χρονια μετα, δεν υπαρχει. Και χώρια που για να βγαλει ατμό ακομη και από την αρχή επρεπε να πατάς πόση ώρα το κουμπί. Ένω βλέπω αυτό με ένα πάτημα πετάει φουλ ατμό. Θα ήθελα να αξιολογήσεις το προιον ξανά αν μπορείς. Ευχαριστώ!

Benutzername

1 Antwort

dwra7

Ναι ναι ακριβώς τα ίδια ! Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Δεν το αλλάζω με κανενα η μητέρα μου που είχε stirella από τα καλύτερα τότε για μένα το συγκεκριμένο της tefal είναι κλάσης ανώτερο ! Δεν κολλάει πουθενά σε κανένα ρούχο , ο ατμός ίδιος όπως τ πρώτη φορά χρήσης . Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να πω είναι όταν έχω πολλά ρούχα κάτω από τ σιδερώστρα βλέπω κάποια νερά να στάζουν αλλά έχω την απλή αν είχα μια πιο στιβαρή ίσως να μην υπήρχαν , αλλά είναι ο ατμός . Ομως τα ρούχα δεν μουσκεύουν . Πάντως όποια φίλη μου θέλει να αγοράσει της προτείνω αυτό να πάρει με κλειστά μάτια . Αξίζει τα λεφτά και με το παραπάνω!

3 Kommentare

IreneKN

Δεν έχεις της Braun? Της τεφαλ έχεις; Νόμιζα ότι σχολιαζες για της Μπράουν

dwra7

Braun είναι με μπέρδεψες εσυ που έγραψες tefal ! Το βίντεο να δεις θα καταλάβεις !

IreneKN

Σ΄ευχαριστω πολύ για την υπόδειξη του προιοντος. Το πήρα λίγες ημέρες μετά που μιλήσαμε. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη. Καμία σχέση με το προηγούμενο. Επίσης πολύ ελαφρύ, που εγώ, που έχω πολλά ρούχα για σίδερο, να μην κουραζετε το χέρι μου. Επίσης.... σιδερώνει πολύ καλά και γρήγορα.Το πολύ ωραίο που εχει, επίσης.... ειναι και το κουμπί αυτόματου ατμού. Που δεν χρειάζεται να πατάς συνεχώς για να βγάζει ατμό. Ξεκούραστο, ελαφρύ, γρήγορο σιδέρωμα!!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Benutzername