Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
PanosDelta

Σε αρκετά reviews από σελίδες του εξωτερικού αναφέρουν ότι καθυστερεί πολύ στο boot.
Έχει κανείς άποψη; Πόση ώρα κάνει;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

argy_sotos

Φιλε μου αυτο γινεται λογο οτι η μητρικη προπαθει καθε φορα οταν ανοιγεις τον υπολογιστη να αναγνωριστη τις μνημες σου π.χ αν ειναι ας πουμε στα 5200mhz Η στα 7600mhz Δεν ειναι καποιο ελατωμα να ξερεις ετσι δουλευουν ολες οι μητρικες καινουριας γενιας κ αυτο οφειελται στο Update AGESA to ComboAM5 1.1.0.3 Καθε φορα που θα ξεκινησεις τον υπολογιστη σου υπαρχει μια ανω παυλα αριστερα που αναβοσβηνει για 5 δευτρα το πολυ κ μετα μπανει κανονικα το λειτουργικο συστημα,αν προσπαθησεις να κανεις πχ επανεκινηση στο μηχανημα λειτουργει πολυ γρηγορα διχως παυλες κλπ, κ μπαινει κατευθειαν μεσα στα Windows..Ολες οι καινουρεις μητρικες πλεον δουλευουν ετσι επειδη οι μνημες ειναι μεγαλες σε mhz κ χρειαζεται καποια τυπικη αναγνωριση απο μητρικης αποψης,σου συνιστω να κατεβαζεις παντα τα Original Drivers απο το Site https://www.asrock.com/mb/AMD/X670E%20Steel%20Legend/index.asp#BIOS Το AGESEA προφανος αναβαθμιζεται ανα διαστηματα να ξερετε κ μην αχωνεστε κ δεν υπαρχει καποιο θεμα επεξεργαστη η μητρικης,παντα ειναι οι μνημες που προσπαθουν να αναγνωριστουν απο την μητρικη.Δεν υπαρχει θεμα η φοβος πανω σε αυτο,μπορεις να το ψαξεις κ στο youtube αυτο που σου λεω περι Agesa,προσπαθει η μητρικη σου να ξεκλειδωσει την ταχυτητα των μνημων κ να τις αναγνωρισει ταυτοχρονα.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη