La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
aggelos_pro2155

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον παρακάτω δλδ το ανοίγω και μετά από λίγο αναβοσβήνει το λαμπάκι του ανεμιστήρα στη δεύτερη ταχύτητα. Μετά επανέρχεται και όσο το έχω ανοιχτό το επαναλαμβανει συνεχώς. Τον έχω πολλά χρόνια, τον έχω επισκευάσει μόνος μου γιατί είχε χαλάσει το μοτερακι που γυρνάει ο κύλινδρος του ζεολυθου. Το καθαρισα κιόλας γιατί είχε μαζέψει πολυ χνουδι. Δούλευε μια χαρά για δύο χρόνια μέχρι που μου άρχισε να κάνει αυτό το κόλπο και δεν ξέρω τι να κάνω.

Nume de utilizator

1 Răspuns

iliasss1976

Αυτό μου το έκανε πέρυσι φέτος το πήγα στο service άλλαξαν ένα μοτερακι και το ζεολιθο μου πήραν 90e.Tο μηχάνημα το είχα πριν τη βλάβη 3 χρονια και δούλευε βραδινές ώρες 2000-0800.Καλο μηχάνημα αλλά δεν περίμενα να βγάλει βλάβη τόσο σύντομα ,

1 Comentariu

aggelos_pro2155

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Φαντάζομαι ότι μένεις Αθήνα για να έχεις sevice ε?? Δυστυχώς εγώ Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να το στείλω κάτω με τα έξοδα δικά μου. Οπότε δεν συμφέρει. Περνω καινούργιο καλύτερα. Πάντως το μηχάνημα είναι όντως καλό. Εγώ το είχα νύχτα μέρα εκτός καλοκαιριού από το 2015.

Nume de utilizator