Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
aggelos_pro2155

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον παρακάτω δλδ το ανοίγω και μετά από λίγο αναβοσβήνει το λαμπάκι του ανεμιστήρα στη δεύτερη ταχύτητα. Μετά επανέρχεται και όσο το έχω ανοιχτό το επαναλαμβανει συνεχώς. Τον έχω πολλά χρόνια, τον έχω επισκευάσει μόνος μου γιατί είχε χαλάσει το μοτερακι που γυρνάει ο κύλινδρος του ζεολυθου. Το καθαρισα κιόλας γιατί είχε μαζέψει πολυ χνουδι. Δούλευε μια χαρά για δύο χρόνια μέχρι που μου άρχισε να κάνει αυτό το κόλπο και δεν ξέρω τι να κάνω.

Benutzername

1 Antwort

iliasss1976

Αυτό μου το έκανε πέρυσι φέτος το πήγα στο service άλλαξαν ένα μοτερακι και το ζεολιθο μου πήραν 90e.Tο μηχάνημα το είχα πριν τη βλάβη 3 χρονια και δούλευε βραδινές ώρες 2000-0800.Καλο μηχάνημα αλλά δεν περίμενα να βγάλει βλάβη τόσο σύντομα ,

1 Kommentar

aggelos_pro2155

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Φαντάζομαι ότι μένεις Αθήνα για να έχεις sevice ε?? Δυστυχώς εγώ Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να το στείλω κάτω με τα έξοδα δικά μου. Οπότε δεν συμφέρει. Περνω καινούργιο καλύτερα. Πάντως το μηχάνημα είναι όντως καλό. Εγώ το είχα νύχτα μέρα εκτός καλοκαιριού από το 2015.

Benutzername