За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Kostantinos_Papadakis

Καλημέρα, έχω και εγώ των meaco DD8L 6-7 χρόνια και στη δεύτερη θέση του ανεμιστήρα σε συνδυασμό με την δεύτερη θέση της υγρασίας (σταγόνες) αναβοσβήνει το λαμπάκι σταματάει να λειτουργεί και στη συνέχεια ανάβει το κόκκινο λαμπάκι που βρίσκετε στο κουμπί on-Off .Τελικά το δουλεύω ως εξής τον ανεμιστήρα στη 2η θέση και την υγρασία στης 3 σταγόνες και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας το λαμπάκι του ανεμιστήρα αναβοσβήνει και επανέρχεται μόνο του.Πριν ανάψει και σβήσει ακούγετε ένα κλακ αυτό σημαίνει ότι δίνει εντολή κάποιος αισθητήριας αλλά ποιος όμως?
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Потребителско име

2 Отговора

Потребителско име
dkef

Προτείνω να τον πάτε στο service. Δεν μου φαίνεται κανονική λειτουργία. Γενικά, δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αξιοπιστία αυτών των αφυγραντήρων. Έχω τρεις και όλοι παρουσίασαν πρόβλημα μετά τα 2 χρόνια. Ένας Inventor (κι αυτός με ζεόλιθο) που έχω περίπου για ίδιο χρονικό διάστημα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

4 Коментара

Kostantinos_Papadakis

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, τον έφτιαξα μόνος μου, άλλαξα μοτέρ, το μοτέρ δεν έχει ρουλεμάν έχει κάτι διαφορετικό έναν αστερία μεταλλικό με ένα υλικό σαν αμίαντο (μου φένεται) το οποίο έχει διαλυθεί, αυτά

Kostantinos_Papadakis

Από την αντιπροσωπεία 43€ με τα μεταφορικά.
Πάντως, για να είμαι αντικειμενικος, ειμαι πολύ ευχαριστημένος βοηθάει πάρα πολύ

Потребителско име