Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Lia_Sidiropoulou

Καλησπέρα!
Μπορώ να βγάλω εκτός λειτουργίας τον καταψύκτη? Να λειτουργώ μόνο την συντήρηση?
Ευχαριστώ!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

vasgalanis

Μόνο σε ψυγεία με 2 μοτέρ και ......αστρονομική τιμή.

Όνομα χρήστη
s4#VfvKQ

...ωραία απορία... την έχω και εγώ... και αντίστροφα όμως... μπορεί να λειτουργεί μόνο η κατάψυξη?

1 Σχόλιο

mepanousis_panousis

Από τον τρόπο λειτουργίας αυτών των ψυγείων απαντώ και στους δύο ότι ναι γίνεται γιατί ουσιαστικά έχουν ένα ψυκτικό τμήμα και με καταπακτή στέλνουν κρύο αέρα μία στην συντήρηση και μία στην κατάψυξη με εναλλαγές της καταπακτής.
Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα υπάρχει επιλογή να δουλεύει ο ένας ή ο άλλος χώρος γιατί απλά δεν υπάρχει κανένα νόημα.

Εσύ που θέλεις μόνο την συντήρηση , βάλε την κατάψυξη στην μικρότερη δυνατή ψύξη και αν δεν ανοίξεις ποτέ τον κατάψύκτη τότε το ψυγείο πρακτικά θα χαλάει ρεύμα μόνο για την συντήρηση και ίσως μία φορά την μέρα για λίγα λεπτά να συντηρεί και την θερμοκρασιά καταψύκτη.

Εσύ που θέλεις μόνο τον καταψύκτη βάλε σε ελαχιστη ψύξη την συντήρηση , μην ανοίξεις ποτέ την πόρτα αυτής , και έτσι θα έχεις έναν παγωμένο και οικονομικό καταψύκτη . Ένα ψυγείο στο οποίο δεν ανοίγουμε ποτέ την πόρτα , έχει ελάχιστες απώλειες οπότε , δεν θα υπάρξει ποτέ πρόγραμμα για να λειτουργεί το ένα ή το άλλο μέρος .

Ένας άλλος λόγος που δεν έχει νόημα , είναι ότι πέρα από την καταπακτή θα έπρεπε να υπάρχει και ξεχωριστή μόνωση ανάμεσα στον καταψύκτη και την συντήρηση κάτι που κάνει υπερβολικά ακριβό και δύσχρηστο ένα ψυγείο.

Όνομα χρήστη