Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Myrto_N

Το προτείνετε τελικά οποίος το έχει? Διαβάζω για διάφορα θέματα με σήμα, κλήσεις κτλ. Παίζει ελαττωματική παρτίδα;

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

E_ΒLVN

μακρια μονο αυτο θα πω, αν βλεπεις θετικα μαλλον θα ετυχε. ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ!!

Όνομα χρήστη
Manos.Thess

Σοβαρο θεμα εχει με κλησεις.. χανετε συνεχεια το σημα και κανει επανεκκινήσεις το σημα μονο του ειδικα σε μερη που δεν εχει καλο σημα σαν να το βαζεις σε λειτουργια πτησης κ να το ξαναανοιγεις..

Όνομα χρήστη
Manos_Kaousaris

το έχω εδώ και κοντά τρείς μήνες και είναι τέλειο,σε όλες της κατηγορίες είναι πολύ καλό και πολύ ικανοποιητικό για τα λεφτά του το αγόρασα 400€ και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου

Όνομα χρήστη
Alex M. D.

Εξαιρετικό σήμα, κανένα θέμα με κλήσεις, 5G τέλειο.
Οθόνη: Τέλεια χρώματα οθόνης,
120 herz (μεγάλο + αυτό)
Επεξεργαστής: Ικανοποιητικός για την τιμή του κινητού αλλά μέχρι εκεί, θα μπορούσε να ήταν και καλύτερος.
Ram: Έχει ένα κόλπο για επέκταση μνήμης μέσα απ' τις ρυθμίσεις άρα η 8 γίνεται 16 ουσιαστικά αν θες. Τέλειο αυτό.
Κάμερα: Samsung 200mp, OIS (πολύ θετικό), 4κ βίντεο. Σε εσωτερικό χώρο άψογη, σε χαμηλό φωτισμό επίσης. Ο ευρυγώνιος της Sony τέλειος μόνο τη μέρα. Ο βασικός την μέρα μέτριος και όταν ζουμαρεις για να δεις λεπτομέρειες χάνονται πολλές πληροφορίες. Το βίντεο είναι πραγματικά άψογο και smooth.
Μπαταρία: Φορτίζει από 0-100 σε 19 λεπτά με 120watt φορτιστή (!!!). Κρατάει μια μέρα, δεν ξέρω γιατί τόσα αρνητικά σχόλια όταν όλα κρατάνε τόσο και όταν δεν υπάρχει αντίστοιχη γρήγορη φόρτιση ούτε σε ναυαρχίδες.
Γενικά είναι ένα καλό κινητό για τα χρήματα που κοστίζει εννοείται κολλήματα και τέτοια δεν τρώει απλά θα περίμενα λίγο ποιοτικότερες φωτογραφίες ημέρας μιας και η κάμερα είναι αυτή που διαφημίζεται τόσο. Αναμένουμε το μεγάλο update του HyperOs και ελπίζω να διορθωθούν όλα το μικροπροβλήματα.
Βαθμολογία:8.5/10

Όνομα χρήστη