Έχω μάθει ότι είναι πολύ καλή κάμερα και ειδικά για μένα που είμαι ερασιτέχνης πιστεύω πως θα είναι χρήσιμη.Θα ήθελα όμως να ρωτήσω αν η φωτογραφίες που βγάζω μπορώ να τις περάσω στο κινητό μου με το WiFi που διαθέτει η κάμερα! !
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Έχω μάθει ότι είναι πολύ καλή κάμερα και ειδικά για μένα που είμαι ερασιτέχνης πιστεύω πως θα είναι χρήσιμη.Θα ήθελα όμως να ρωτήσω αν η φωτογραφίες που βγάζω μπορώ να τις περάσω στο κινητό μου με το WiFi που διαθέτει η κάμερα! !
3 Antworten
Ναι μπορείς να τις περάσεις αρκεί να περνάς μια μια ώστε να μη χάσεις ποιότητα, αν περάσεις πολλές μαζί μειώνει τη ποιότητα
Ναι σε 3 λεπτά έχεις περάσει 500 φωτογραφίες αλλά το μόνο μείον όχι σε αρχική ποιότητα αυτό για να γίνει θέλει μια μια να ανάβει αλλά για Facebook μια χαρά δουλειά κάνει έτσι όπως ανεβαίνουν
Νομίζω ναι, αλλά θα έχουν μικρότερη ποιότητα και θα αργούν πολύ να μεταφερθούν στο κινητό σου. Μη με εμπιστευτείς 100% γιατί δε την έχω τη κάμερα αυτά που σου λέω είναι μόνο από μικροreviews που έχω δει. Μπορεί να κάνω και λάθος . Δεν αξίζει να πάρεις τη κάμερα μόνο για αυτό το λόγο, άμα έχεις βρει κάποια με τα ίδια χαρακτηριστικά χωρίς wi-fi με σχεδόν τα ίδια χρήματα θα σου πρότεινα να πάρεις αυτή.