За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
dimitris.zaxarakis.52

καλησπέρα σε ολους μηπως καποιος μπορει να μου πει αν παρω το 1520 μπορω να εχω viber, whats up, facebook kai gmail στο κιν μου ή δεν τα εχει ως apps επειδη είναι wp?

Потребителско име

3 Отговора

Потребителско име
Потребителско име
tolicbear

οι εφαρμογες που ζητας υπαρχουν κανονικοτατα στα WP.

2 Коментара

dimitris.zaxarakis.52

ευχαριστώ πολύ. είναι πρώτη φορά που σκέφτομαι να παρω wp και όλοι με αποτρέπουν βέβαια διαβάζω τα καλύτερα για το συγκεκριμένο κιν.

tolicbear

Μολις πηρα το 630 με wp 8.1 πρωτη επαφη με WP. εντυποσιαστηκα! φορτωσα φουλ εφαρμογες, (οτι ζητησα το βρηκα κι ακομη περισσοτερες) (μαλλον ολοι οι φιλοι και γνωστοι παπαγαλιζουν την γενικη αποψη που υπαρχει οτι τα wp δεν εχουν πολλα apps)οκ, φυσικα δεν υπαρχει οτι υπαρχει στο android το θεμα ειναι οτι ηταν θεμα χρονου να μπουν οι "βασικες εμπορικες εφαρμογες" και μπαινουν ολο και περισσοτερες, το λογισμικο ξεφυγε απο το"νηπιακο" σταδιο κατα πολυ αυτη τη στιγμη , αναπτυσεται, λογικο ειναι! , ετοιμαζομαι να παρω μολις πεσει λιγο ακομη η τιμη το 1520. ολοι θελουν να αγοραζουν οτι αγοραζει η μαζα-{( βλεπε android),(υπαρχουν καποια δισεκατομυρρια που επενδυονται απο samsung πχ σε διαφημιση)(τα οποία δισ λοιπον, προφανως πιανουν τοπο)}-, χωρις να σκεφτονται τις δικες τους αναγκες, ξερεις τι ακουω για τις 6 ιντσες του 1520??? μαλλον ξερεις.. τα ακους κι εσυ. αλλα σε 1, 1μισο χρονο απο τωρα θα δεις οτι οι 6 ιντσες θα ειναι η mainstream επιλογη,. Με λιγα λογια μην ακους κανεναν και χτυπα το. ηδη σε ζηλευω ! :D

Потребителско име