La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
xrhstos97.volos

Καλησπερα ειμαι σε φαση που θελω να αγορασω ενα καινουργιο κινητο και ειμαι αναμεσα στο 1520, 930 και 1020 εχω δει καποια πραγματακια αλλα θελω να ακουσω και καποιες αλλες γνωμες μπορειτε να με βοηθησετε...?

Nume de utilizator

1 Răspuns

Jimyb3

Σύμφωνα με αρκετά καταστήματα το 1520 είναι δύσκολο να βρεθεί, τώρα δεν ξέρω αν σταμάτησε την παραγωγή η Microsoft, ή είναι παιχνίδια εορταστικά για να ανέβει η τιμή.

Κάνε υπομονή κανένα μήνα και μετά προχώρησε σε αγορά, μέχρι τότε θα έχουν πέσει οι τιμές στις φυσιολογικές και δεν θα βλέπεις τις εορταστικές(+150€).

Θα σου πρότεινα το 930 είναι πιο καινούριο και από τα δύο και θα το βρεις σε καλύτερες τιμές. Το 1020 είναι με 2 πυρήνες οπότε είναι σε άλλη κατηγορία σε σχέση με το 930.

2 Comentarii

xrhstos97.volos

Σε ευχαριστω πολύ... από αποψη μπαταριας (γιατι σε όλα τα αλλα είναι σχεδόν ιδια) ξερετε ποσες μερες με μεση χρηση μπορει να κρατησει το 930 σε σχεση με το 1520 γιατι στη συγκριση προιοντων βλεπω ότι το 930 υστερει...!

Jimyb3

Με την ίδια χρήση το 1520 νομίζω ότι βγάζει κάποια λεπτά παραπάνω, αλλά δεν νομίζω ότι είναι λόγος να προτιμήσεις το 1520.

Γενικά όλες οι σημερινές συσκευές υστερούν σε θέμα μπαταρίας, προσωπικά θα ήθελα με μέτρια χρήση να αντέχουν 1 εβδομάδα. Στο μέλλον ελπίζω να δούμε μπαταρίες που αντέχουν πολύ περισσότερο, όπως διαβάζουμε σε διάφορες ιστοσελίδες.

Nume de utilizator