Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
nikos.georgiades

ήθελα να ρωτήσω ρε παιδια το εξης , σκέφτομαι για αυτό το τηλ , άλλα με προβληματίζει το γεγονός ότι ειναι δυπηρινο απ την άλλη βέβαια εχει ραμ 1700 , και αναρωτιέμαι αν ειναι στα νορμάλ πλαίσια γρήγορο στο σερφαρισμα ,αν και να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι απαιτητικός ,
χρηστης ,μια και δεν ξέρω καλά την τεχνολογία τον gadget κτλπ ,αλλα αναρωτιέμαι μια και η τάση ειναι για τετραπηρινα ,οκταπηρινα κτλπ μήπως υστερεί ? (αν και δεν είμαι πολυ του σερφαρισματος) Γιατί απ την άλλη σε όλα τα άλλα βλέπω εχει αποδεκτες κριτικές και τα καταφέρνει σχετικά καλά ! Η οθόνη ειναι 6 άρα αν δεν ειναι λάθος τα στόχοια ? Και από ότι λένε η χρήστες όλα οκ ,και αποδεκτη φωτός ! Το μονο που με προβληματίζει ειναι αυτό με τους δυο πυρήνες ? Για πείτε ρε παιδια . Ευχαριστω εκ των προτέρων και περιμένω γνώμες !! Θα με βοηθούσαν οι γνώμες σας να καταλήξω ως επί το πλείστων βεβεα όσων ειναι η ήταν κάτοχοι του τηλεφώνου.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

jophiel

Τα windows phone είναι πολύ ελαφριά και τρέχουν άνετα σε όλες τις συσκευές. Το 1320 δεν κολλάει καθόλου, παρόλο που έχει μόνο 2 πύρηνο επεξεργαστή και μόνο 1024 MB RAM (μνήμη).
Τα android, που είναι ένα πολύ βαρύ και κακογραμμένο λειτουργικό, χρειάζονται πολλούς πυρήνες για να τρέξουν σωστά. Μην φοβάσαι το 1320 τρέχει τα πάντα άνετα και γρήγορα, είτε μιλάμε για internet, είτε για παιχνίδια και ότι άλλο σκεφτείς. Στην οικογένειά μου έχουμε 3 Lumia, μάλιστα το ένα είναι πολύ υποδεέστερο από το 1320 (το 620) και κανένα δεν κολλάει.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη