What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
nikos.georgiades

Μόλις το πηρα φένετε πολυ καλο και γρήγορο ,αλλα δεν είμαι καλός γνωστηςPC και δυστυχώς δεν ξέρω καλά αγγλικά μήπως ξέρει κανεις ρε παιδια αν υπάρχει τρόπος να αλλάξει η γλώσσα ;; κάποιες λειτουργίες και κάποιες πληροφορίες της εχει στα ελληνικά ,αλλα το γενικότερο περιβάλλον είναι στα αγγλικά .ευχαριστω προκαταβολικά !

Username

2 Replies

michael.human.503

Το καλό με τα Windows 8 είναι πως κατεβάζεις μέσω WiFi ανά πάσα στιγμή όποια γλώσσα θέλεις (όλο το σύστημα + πληκτρολόγιο)! Δυστυχώς, πέρασε καιρός που το είχα και δεν θυμάμαι σε ποιο μενού των ρυθμίσεων πας για τις γλώσσες... Όντως μετά την εγκατάσταση και την επιλογή της γλώσσας ως προεπιλεγμένη, κάνει επανεκκίνηση και εμφανίζεται στην γλώσσα που θέλεις.

1 Comment

Username
panagiotis.giann

Καλησπέρα!! Είμαι και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου ταμπλετ!!! Άλλαξα κατα τύχη την γλώσσα σε ελληνικά όταν ήθελα να επεξεργαστώ κείμενα στο word. Εκεί μου πρότεινε από μόνο του να κάνει κάτι ενημερώσεις πάνω στις γλώσσες και το αποδέχτηκα. Κατέβασε αρκετές ενημερώσεις, έκανε 2-3 επανακινήσεις και ξαφνικά όλα έγιναν ελληνικά. :P Δοκίμασε μήπως πιάσει και σε εσένα.

4 Comments

nikos.georgiades

Σε ευχριστω πολυ ,θα το κοιτάξω αυτο που μου λες με φιλο καλο γνωστη στα pc ,μηπως όμως μπορείς να μου πεις πιο πολλές λεπτομέρειες !

panagiotis.giann

Πιο πολλες λεπτομέρειες ως προς τι;;; Όσον αφορά την γλώσσα εγώ ετσι όπως σου είπα το έφτιαξα... Ουσιαστικά κατά τύχη...

nikos.georgiades

Ναι όσον αφορά τη γλώσσα λέω ! Αλλα απ ότι μου λες ουσιαστικά και εσύ κατά τύχη το έκανες ! Πάντως σε ευχαριστω πολυ!

panagiotis.giann

Ναι κατά τύχη. Ήθελα να επεξεργαστώ ένα εγγραφο στο word, πήγα να επιλέξω ελληνική γλώσσα για να γράψω, μου έβγαλε κάτι ρυθμίσεις, τις αποδέχτηκα και μετά έγιναν όλα ελληνικά.

Username