Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
chrisgr1999

Αντέχει να τροφοδοτήσει ψυγειοκαταψύκτη ή κόβει κατά την εκκίνησή του; Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Nikolaos_Druides

/!\ WARNING : ΠΡΟΣΟΧΉ : Οι ηλεκτρικές συσκευές που έχουν ΜΟΤέΡ , πχ. ψυγεία, πλυντήρια, κλιματιστικά, χλοοκοπτικά, ηλ.τρυπάνια, λ΄π., ΔΕΝ εξασφαλίζονται από AVR (ρυθμ, τάσης) αυτού του τύπουμ δηλ. RELAY , α λ λ ά , απαιτούν AVR τύπου SERVO.
* Οσονοαφορά στη μετατροπή (υπολογισμό) AV / Watt , o μαθηματικός τύπος είναι : AV * 0.6 = Watt δηλαφή, πχ. 1500 VA => ( 1500 * 0.6 = ) 900Watt ( ΜΑΧ κατανάλωση συσκευής )

Όνομα χρήστη
Jorge Eloy

Πόσα WATT είναι? Αν είναι πανω απο 750, το πιθανότερο είναι να κοψει. Καλύτερα εεναι να πάρεις πρίζα ασφαλειάς 3.500 watt.

1 Σχόλιο

Nikolaos_Druides

παρακαλώ μη δίνεις οδηγίες/συμβουλές ΑΝ ΔΕΝ είσαι επαγγελματίας ηλεκτρολόγος. ( δεν είναι ΜΟΝΟ θέμα ΠΟΣΟΤΙΚο (αριθμητικό) , είναι πρωτίστως θέμα ΠΟΙΟΤΙΚό = τύπου τεχνολογίας, πχ. Relay vs. Servo. Όσο για τις πολύμπριζα "ασφαλείας" , η μόνη ασφάλεια είναι η ... "παιδική" !!! - μην βάλουν κανα πηρούνι μέσα στις τρύπες... ΑΝ εννοείς μονόμπριζα "ασφαλείας" 3500W , θα πρε΄πει να διερευνηθεί ΑΝ έχει κύκλωμα real-time μετρησης τάσης Βαττ + έντασης ρεύματος Αμπέρ, με ενσωματωμένο ασφαλειο-διακόπτη., , που ΑΝ συμβεί κάποια υπέρταση θα προστατέωει τη συσκευή, αλλά θα καεί το ίδιο , το πετάμε και το αντικαθιστούμε. Ωστόσο, το θέμα του ερωτούντα είναι ότι η συσκευή (ψυγείου-καταψύκτη) περιέχει ΜΟΤέΡ, οπότε χρειάζεται αποκλειστικά AVR τεχνολογίας SERVO , και τα ποσοτικά θα τα υπολογίσει σύμφωνα με τον μαθ. τυπο που εδωσα ανωτέρω.

Όνομα χρήστη