έβαλα κάρτα nova και δεν την αναγνωρίζει. τι κάρτα έχετε βάλει εσείς; θέλει 2G? aris_larisa 09/09/2023
έχω το ίδιο πρόβλημα νομίζω. ήθελα να ρωτήσω μήπως βρήκες άκρη? Marios_Charalampous 20/02/2024Επιβεβαιωμένη αγορά
ναι.βαλε την κάρτα σε κάποιο κινητο,πηγαινε στις ρυθμίσεις και άλλαξε στα δίκτυα από 4g σε 2g aris_larisa 20/02/2024Επιβεβαιωμένη αγορά
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. το δοκίμασα αλλά πάλι τίποτα... Marios_Charalampous 22/04/2024Επιβεβαιωμένη αγορά
οχι δυστυχως. και σαν να μην εφτανε αυτο, το ρολοι σταματησε παλι να λειτουργει. δεν φορτιζει καυόλου. το επαθε ήδη μια φορα και μου στείλανε αλλο τον πρωτο μηνα που το αγορασα περσι, και στον χρόνο το επαθε ξανα. Marios_Charalampous 20/01/2025Επιβεβαιωμένη αγορά
4 Σχόλια
ναι.βαλε την κάρτα σε κάποιο κινητο,πηγαινε στις ρυθμίσεις και άλλαξε στα δίκτυα από 4g σε 2g
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. το δοκίμασα αλλά πάλι τίποτα...
καλησπέρα, καταφέρατε κάτι;; κι αν ναι πως σας παρακαλώ;
οχι δυστυχως. και σαν να μην εφτανε αυτο, το ρολοι σταματησε παλι να λειτουργει. δεν φορτιζει καυόλου. το επαθε ήδη μια φορα και μου στείλανε αλλο τον πρωτο μηνα που το αγορασα περσι, και στον χρόνο το επαθε ξανα.