What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
panagiotis filippou

Υπάρχει απο χρήστες τεστ για blender του 7950x και του 7950x3d? Ο χρήστης @Nick_Spathoulas που εκανε το review εχει και τους δυο θα μπορουσε να μας διαφωτισει;

Username

3 Replies

Nick_Spathoulas

Αα οκευ τότε. Ε για blender και άλλα πράγματα για δουλειά η τέτοια δεν πρόκειται να τους χρησιμοποιήσω τους επεξεργαστές ίσως λίγο εντιτ στο μέλλον. Άρα σε αυτό δεν μπορώ να παρέχω πληροφορίες ¯⁠\⁠⁠(⁠ツ⁠)⁠⁠/⁠¯

Username
Nick_Spathoulas

Δεν εχω κανει benchmark και ουτε χρειαζεται. Ουσιαστικα δινεις ενα ελαχιστο ποσοστο παραγωγικης αποδωσης για πολυ μεγαλη gaming perfomance. Ειναι πολυ καλος επεξεργαστης και για παιχνιδια που επωφελουνται απο την 3d cache οπως star citizen που παιζω αλλα και αλλα περναει μπροστα απο 13900ks ο οποιος ειναι κτηνος ομως τον περναει με πολυ μικροτερη καταναλωση ισχυος και με μνημη 6000mhz cas30 οπως εχω και εγω, ενω ο 13900κ(s) χρειαζεται μεγαλυτερη ισχυ και μνημη 7000mhz και πανω.

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ
Πολυ νομιζουν οτι με το να παρουν εναν 7800x3d εχουν τον καλυτερο επεξεργαστη για gaming και πιο φθηνα απο τον 7950x3d. Λαθος. Σε σεναρια καθαρου gaming ο 7800x3d εχει ιδια αποδοση με 7950x3d γιατι και οι δυο αφιερωνουν ολο το cc με 3d cache στο παιχνιδι. Αν ομως τρεχουν απο πισω βαρια προγραμματα και διεργασιες μαζι με το παιχνιδι τοτε ο 7800x3d θα πρεπει με το ενα και μοναδικο ccd που εχει και ειναι καλο για παιχνιδια να χασει επιδοσεις στο παιχνιδι γιατι θα ειναι απασχολημενος με τα αλλα προγραμματα ταυτοχρονα και με ccd 3d cache που δεν ειναι τοσο καλο οσο ενα χωρις την εξτρα cache και με μεγαλυτερα ρολογια. Εκει ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ 7950Χ3D υπερεχει. Με το process lasso βαζεις εσυ εντολη και λες θελω ολο το ccd 3d cahce να εστιασει μονο στο παιχνιδι και εχεις μεγιστη αποδοση την βρα που ο 7800x3d εχει μεινει πισω και το αλλο ccd με τα μεγαλα ρολογια παιρνει δραση και τα τακτοποιει ολα και ετσι εχεις μεγιστη gaming perfomance . Ο μονος λογος που κραταω τον 7950χ ειναι μεχρι να ληθει το θεμα με τις μητρικες και κυριως asus καθως εχω την asus rog crosshair x670e extreme επειδη αυτος αντεχει τα μεγαλα clocks γιατι και αυτος και η μητρικη ειναι γτιαγμενα για overclocking οπως και η asus rog strix 4090 oc edition που εχω. Μολις ολα λυθουν εχει μπει ο βασιλιας του γκειμιγκ 7950x3d

2 Comments

Username

1 Comment

Username