La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
AceGR

Καλησπέρα στην παρέα, σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κτήνος και δεν ξέρω με ποια μητρική να τον συνδυάσω, γνωρίζει κανείς καμία καλή και αξιόπιστη μητρική σε b650 ;

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

MikeSisma

Ο επεξεργαστής δεν είναι και τόσο απαιτητικός, οπότε μπορείς να τον βάλεις σε σχεδόν όλες τις Β650 μητρικές.

Το θέμα είναι να βρεις μία που να ταιριάζει στο μπατζετ σου και να σε καλύπτει σε θύρες M.2, USB, PCIe κτλ.

Προσωπικά θα πρότεινα μια low budget μητρική, την ASRock B650M Pro RS. Είναι υπερ-αρκετή για τον 7800X3D και αρκετά εμφανίσιμη. Προσφέρει PCIe 5.0 για Μ.2 δίσκο και αρκετές USB θύρες από τις οποίες οι 2 είναι ταχύτατες, 10 Gb/s (μία USB A και μία USB C).

https://www.skroutz.gr/s/42754977/ASRock-B650M-Pro-RS-Motherboard-Micro-ATX-me-AMD-AM5-Socket.html

2 Comentarii

suzukakiask7

Επειδή τώρα φτιάχνω pc και πήρα την συγκεκριμένη μητρική και στόχος τώρα είναι ο επεξεργαστής 7800x3d και κάρτα γραφικών 7900xtx τη κάρτες Ram προτείνεις? Είμαι ανάμεσα σε 6000 cl30 τις G.Skill Trident Z5 RGB 64GB DDR5 Corsair Desktop RAM Vengeance RGB PRO

6000 cl30?.

Nume de utilizator
Dimitris_Antonopoulos5117

η πιο αμεση απαντηση που θα παρεις ειναι σκρουτζαροντας με αυτο σα κριτηριο και διαβαζοντας κριτικες. Αν θες να παιξεις με no cables, δλδ επαφες απο πισω, εγω πηρα για ενα τετοιο project την MSI B650 Project Zero. Αν πας εκει, θες συγκεκριμενο κουτι ομως

Nume de utilizator