Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Νικολαος Μ

Απο οσα βλέπω το κομμάτι της οθόνης το μετακινώ όπου θέλω. Το άλλο κομμάτι που μπαίνει στον τοίχο θέλει εξωτερική τροφοδοσία απο πρίζα η τροφοδοτείται απο τα καλλώδια του θερμοστάτη? Στην αναμονή του θερμοστάτη στον τοίχο έχω 3 καλλώδια.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Giorgos8411

Εμένα παντως που έβγαζε τρία καλώδια και είναι παλια εγκατάσταση πηρέ ρεύμα από αυτά.Ο προηγούμενος που είχα ήταν μηχανικος και άναβε ένα λαμπάκι όταν εμπαινε σε λειτουργία.

Όνομα χρήστη
mikedrgk

Η συσκευή για να λειτουργήσει χρειάζεται τροφοδοσία 220V.
Τώρα το αν χρειάζεται να τραβήξεις γραμμή 200V, εξαρτάται από το τι είναι τα καλώδια στον τοίχο.
.
Αν είναι COM, NO και NC, τότε χρειάζεται να τραβήξεις γραμμή τροφοδοσίας.
.
Αν είναι Ν, L και NO, δεν χρειάζεται να τραβήξεις γραμμή. Αλλά ακόμα και στην περίπτωση αυτή, τα πράγματα δεν είναι απλά: οι συνδέσεις δεν γίνονται από πίσω οπότε απλά συνδέεις και τελείωσες. Οι συνδέσεις γίνονται στο κάτω μέρος της συσκευής, οπότε θα χρειαστεί κάποιο μερεμέτι.
Για να μπορέσουν να συνδεθούν τα καλώδια, η νέα συσκευή θα πρέπει αναγκαστικά να τοποθετηθεί πιο πάνω από τον παλιό θερμοστάτη και έτσι θα φαίνονται σημάδια στον τοίχο. Επιπλέον τα καλώδια θα είναι ορατά.
.
Εναλλακτικά θα χρειαστεί να κάνεις κάποια πατέντα - βλέπε το σχόλιό μου στην αξιολόγηση της συσκευής.

Όνομα χρήστη
Stelios Vasileiadis

Δεν το ξέρω σίγουρα αλλά αυτό που πάει στον τοίχο τροφοδοτείτε από καλώδιο που πάει στο καυστήρα και το κινητό μέρος ε την οθόνη με μπαταρία και τροφοδοσία για το wifi

Όνομα χρήστη