Καλησπέρα, έχει ενσωματωμένο μενού για netflix, disney+ κλπ; μπορείς να συνδεθείς με bluetooth από κινητό να προβάλεις οτι βλεπεις; ευχαριστω
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Καλησπέρα, έχει ενσωματωμένο μενού για netflix, disney+ κλπ; μπορείς να συνδεθείς με bluetooth από κινητό να προβάλεις οτι βλεπεις; ευχαριστω
2 Отговора
Καλησπέρα έχει ενσωματωμένο Netflix Το Disney plus μπορείς να το κατεβάσεις σαν εφαρμογή Και μπορείς φυσικά να προβάλλεις και την οθόνη του κινητού σου Πάρα πολύ εύκολα είναι ένας φοβερός προτζέκτορας αξίζει τα χρήματα του εγώ έχω συνδέσει και TV box της Cosmote πάνω και μπορώ να βλέπω ακριβώς όπως στην τηλεόραση μου!!
Έχει καποια έκδοση Android TV αλλά όχι official οπότε δεν μπορείς να δεις 4Κ ποιότητα μόνο 1080P αλλά μπορείς να συνδέσεις ένα tv box και να παίζει ότι θες. Με bluetooth συνδέεται πολύ καλά και παίζει μεσω μιας εφαρμογής τα πάντα από το κινητό σου. Ο ήχος του είναι σαν από ραδιοφωνάκι οπότε μην έχετε πολλές απαιτήσεις μπορείς να συνδέσεις ένα εξωτερικό bluetooth ηχείο. Παρατήρησα και κάποια διαφορά στον ήχο που δεν ερχόταν στην ίδια στιγμ με την εικόνα υπήρχε μια καθυστέρηση μικρή (lag) αλλά μόνο στις δικες του εφαρμογές και όχι όλες τις φορές. Ίσως εξαρτώνταν από την ποιότητα του βίντεο.
1 Коментар
Καλησπέρα , ο συγκεκριμένος κάνει ζουμ , και αν ναι αυτόματα ή χειροκίνητα?? Ευχαριστώ