За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Theodore X

ξέρει κανεις αν δουλεύει callwifi cosmote και αν δουλευει το 5g .απο οσο ξερω δεν υποστηρίζει ουτε το ενα ουτε το αλλο.που πας one plus χωρίς αυτα τα δυο?

Потребителско име

1 Отговор

andreas_papaloizou

στην Κύπρο πάντως δουλεύει το 5g μια χαρά άρα λογικά και Ελλάδα θα δουλεύει

7 Коментара

Theodore X

δωσε περισσότερες διευκρινίσεις call wifi cosmote δουλευει?

SotirisN96

φίλε από πού Το αγόρασες εσύ στην Κύπρο και πώς δουλεύει το 5G που δεν υποστηρίζεται

andreas_papaloizou

σωτήρη το πήρα από το ελληνικό site και το έστειλα σε έναν συγγενή ο οποιος μένει ελλάδα, και μου το έστειλε με ταχυδρομείο κύπρο και το 5g υποστηρίζεται στην κύπρο απλά κάποιες εταιρίες όπως cablenet δεν υποστηρίζουν 5g

SotirisN96

φιλε καλο πασχα...ναι το ξερω οτι εχουμε 5g στην κυπρο αλλα το κινιτο δεν ειναι στις πιστοποιημενες συσκευες για να δουλευει το 5g..εχω το google pixel 7 pro ειναι 5g αλλα οταν εχω τα δεδομενα 4g γραφει..δεν δουλευει το 5g. γιαυτο μου φανηκε παραξενο που εσενα δουλευει αφου ουτε το oneplus ειναι στις πιστοποιημενες συσκευες τησ κυπρου

STAVROS ROG STRIX

Καλησπέρα και από εμένα. Παρατήρησα το τελευταίο καιρό ότι χάνω κλήσεις και γενικά ασθενές σήμα.Αν και βλέπω ότι η μπάρα είναι full 4g .5g Δεν είδα ποτέ! Πάροχο cosmote περιοχή Περιστέρι.Καποιος με παρόμοιο πρόβλημα;

Потребителско име