Ειναι καποιος απο Κυπρου που το εχει αγορασει? Δεν το εχει η επισημη ιστοσελιδα της Oneplus για Κυπρο και σκεφτομαι αν υπαρχουν θεματα με 4g 5g οπως τα Google pixel. Καποιος γνωριζει κστι?
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Ειναι καποιος απο Κυπρου που το εχει αγορασει? Δεν το εχει η επισημη ιστοσελιδα της Oneplus για Κυπρο και σκεφτομαι αν υπαρχουν θεματα με 4g 5g οπως τα Google pixel. Καποιος γνωριζει κστι?
3 Antworten
φίλε είμαι από Κύπρο και έχω το 11, είμαι epic και τα 5g δουλεύουν μια χαρά, αλλά αν είσαι ασπούμε cablenet τότε δεν θα έχεις 5g γιατί η cablenet δεν έχει ακόμα 5g
δουλευει κανονικα αλλα δεν παιρνεις 5g
2 Kommentare
Παντως με τα pixel, αν και officially το θεμα ειναι το 5g, πολλοι χρηστες παραπονιουνται για αδυναμο εως καθολου σημα (σε παιρνουν και δεν ερχετε κληση) σε πολλες περιοχες που δεν υποστηριζει 5g, γι'αυτο λεω ισως να ειναι το ιδιο και με το Oneplus.
2 Kommentare
Ευχαριστω φιλε μου. Η αληθεια ειναι πως δεν με πολυενδιαφερει η καλυψη 5g, αλλα περισσοτερο να εχω παντου 4g και οχι να μου ερχονται χαμενες κλησεις ή παραπονα οτι μσ επερναν τηλεφωνο και ηταν κλειστο (οπως γινοταν με το pixel). Εισαι οκ με αυτο? Εχει σημα παντου?
ναι φίλε ευτυχώς όλα οκ δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα