Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Chris1989

Ειναι καποιος απο Κυπρου που το εχει αγορασει? Δεν το εχει η επισημη ιστοσελιδα της Oneplus για Κυπρο και σκεφτομαι αν υπαρχουν θεματα με 4g 5g οπως τα Google pixel. Καποιος γνωριζει κστι?

Benutzername

3 Antworten

andreas_papaloizou

φίλε είμαι από Κύπρο και έχω το 11, είμαι epic και τα 5g δουλεύουν μια χαρά, αλλά αν είσαι ασπούμε cablenet τότε δεν θα έχεις 5g γιατί η cablenet δεν έχει ακόμα 5g

2 Kommentare

Chris1989

Ευχαριστω φιλε μου. Η αληθεια ειναι πως δεν με πολυενδιαφερει η καλυψη 5g, αλλα περισσοτερο να εχω παντου 4g και οχι να μου ερχονται χαμενες κλησεις ή παραπονα οτι μσ επερναν τηλεφωνο και ηταν κλειστο (οπως γινοταν με το pixel). Εισαι οκ με αυτο? Εχει σημα παντου?

Benutzername

2 Kommentare

Chris1989

Παντως με τα pixel, αν και officially το θεμα ειναι το 5g, πολλοι χρηστες παραπονιουνται για αδυναμο εως καθολου σημα (σε παιρνουν και δεν ερχετε κληση) σε πολλες περιοχες που δεν υποστηριζει 5g, γι'αυτο λεω ισως να ειναι το ιδιο και με το Oneplus.

SotirisN96

εγω δεν εχω προβλημα με τα σημα..δουλευει η συσκευη χωρις κανενα προβλημα..το μονο ειναι οτι το 5g δεν δουλευει στην Κυπρο

Benutzername
SotirisN96

Φιλε ειχα το oneplus 8 pro..δεν δουλευε το 5G.. μιλησα και με το support της oneplus οταν βγηκε το 10 και μου ειπαν δεν ερχετε κυπρο λογο του οτι η εταιρειες μας δεν υποστιριζουν το 5g..τωρα έχω το pixel 7 pro και παλι δεν δουλευει το 5g μονο 4g

1 Kommentar

Chris1989

Αρα η ιδια ιστορια οπως και με τα pixel..ευχαριστω φιλε μου, ειναι σημαντικο το σημα για εμενα και προοριζομουν για να το αγορασω. Κριμα.

Benutzername