La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Chris1989

Ειναι καποιος απο Κυπρου που το εχει αγορασει? Δεν το εχει η επισημη ιστοσελιδα της Oneplus για Κυπρο και σκεφτομαι αν υπαρχουν θεματα με 4g 5g οπως τα Google pixel. Καποιος γνωριζει κστι?

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

andreas_papaloizou

φίλε είμαι από Κύπρο και έχω το 11, είμαι epic και τα 5g δουλεύουν μια χαρά, αλλά αν είσαι ασπούμε cablenet τότε δεν θα έχεις 5g γιατί η cablenet δεν έχει ακόμα 5g

2 Comentarii

Chris1989

Ευχαριστω φιλε μου. Η αληθεια ειναι πως δεν με πολυενδιαφερει η καλυψη 5g, αλλα περισσοτερο να εχω παντου 4g και οχι να μου ερχονται χαμενες κλησεις ή παραπονα οτι μσ επερναν τηλεφωνο και ηταν κλειστο (οπως γινοταν με το pixel). Εισαι οκ με αυτο? Εχει σημα παντου?

Nume de utilizator

2 Comentarii

Chris1989

Παντως με τα pixel, αν και officially το θεμα ειναι το 5g, πολλοι χρηστες παραπονιουνται για αδυναμο εως καθολου σημα (σε παιρνουν και δεν ερχετε κληση) σε πολλες περιοχες που δεν υποστηριζει 5g, γι'αυτο λεω ισως να ειναι το ιδιο και με το Oneplus.

SotirisN96

εγω δεν εχω προβλημα με τα σημα..δουλευει η συσκευη χωρις κανενα προβλημα..το μονο ειναι οτι το 5g δεν δουλευει στην Κυπρο

Nume de utilizator
SotirisN96

Φιλε ειχα το oneplus 8 pro..δεν δουλευε το 5G.. μιλησα και με το support της oneplus οταν βγηκε το 10 και μου ειπαν δεν ερχετε κυπρο λογο του οτι η εταιρειες μας δεν υποστιριζουν το 5g..τωρα έχω το pixel 7 pro και παλι δεν δουλευει το 5g μονο 4g

1 Comentariu

Chris1989

Αρα η ιδια ιστορια οπως και με τα pixel..ευχαριστω φιλε μου, ειναι σημαντικο το σημα για εμενα και προοριζομουν για να το αγορασω. Κριμα.

Nume de utilizator