La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Ulysses

Είμαι μεταξύ του Tab S και του Note P6050. Δύσκολη επιλογή. Διαβάζοντας αξιολογήσεις, οι 4+4 πυρήνες δεν κάνουν μεγάλη διαφορά. Από υπολογιστική ισχύ ίσως το 2.3 του Note να είναι καλύτερο. Αλλά το Tab S έχει πολύ καλύτερα σχόλια για τη μπαταρία ενώ το Note έχει 3-4G και το Stylus. Το Stylus είναι το χαρακτηριστικό του Note που κάνει τόσο δύσκολη την επιλογή... δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά η ιδέα μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει κανείς να σχολιάσει-βοηθήσει στην απόφαση μου;

Nume de utilizator

1 Răspuns

kioupit

Φίλε μου για να σε βοηθήσω καλύτερα, πρέπει να πεις για ποιο tab s μιλάς γιατί υπάρχουν διάφορα. Φαντάζομαι θα αναφέρεσαι στο tab s 10.5 χωρίς το LTE. Η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να έχεις τάμπλετ χωρίς 4G-LTE. Σου λύνει τα χέρια όταν είσαι σε επαγγελματικό ραντεβού ή γενικά κάπου εκτός σπιτιού χωρίς wifi. Εγώ προσωπικά έχω το Note P6050 και είναι αστέρι. Δεν κολλάει, έχει ωραία χρώματα, το πενάκι του τα σπάει, όλα μια χαρά. Το μόνο αρνητικό του είναι η μπαταρία του. Με λογική χρήση ίντερνετ, δηλαδή καθαρή χρήση 7-8 ώρες/ημέρα σου κρατάει άνετα μία μέρα, μπορεί και παραπάνω. Είδα μια ταινία 2 ώρες και από το 100% μου πήγε στο 80% με φλασάκι. Όταν σύνδεσα εξωτερικό σκληρό δίσκο για να δώ πάλι ταινία από το 100% μου πήγε στο 68% πράμα που σημαίνει ότι καταναλώνει ενέργεια και για την εφαρμογή που βλέπω ταινία και για τον σκληρό που θέλει παραπάνω ρεύμα να δουλέψει. Άρα η μπαταρία στην λειτουργία της είναι φυσιολογική, δεν έχει πρόβλημα. Το πρόβλημα δεν είναι εκεί, γιατί οκ μπαταρία είναι θα τελειώσει κάποια στιγμή, το πρόβλημα για μένα είναι στην φόρτιση γιατί μου αργεί να γεμίσει όλη, κάνει τουλάχιστον 4 ώρες να πάει από το 5% στο 100%. Κατά τα άλλα είναι άψογο. Εγώ στο συνιστώ, όσο για το Tab S και αυτό είναι τούμπανο αλλά αξίζει με 4G-LTE που σημαίνει ότι ανεβαίνεις πολύ σε κόστος όπως επίσης μη σε συνεπάρει το γεγονός ότι είναι 4+4, γιατί πιο πολύ μετράει η μνήμη RAM παρά ο επεξεργαστής, και τα δύο έχουν 3 GB RAM. Εάν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να πας σε 450 ευρώ τάμπλετ πάρε το Note με κλειστά μάτια. Μη σε ξενερώνει η μπαταρία, συνήθεια είναι.
Κάτι τελευταίο για το stylus pen και τις εφαρμογές του, απλά δεν υπάρχει. Κάνει παπάδες και είναι πολύ εύχρηστο. Υπόψη ότι το πενάκι έχει κουμπί στο πλάι για συντομεύσεις εφαρμογών. Αυτά τα ''λίγα''. Ελπίζω να βοήθησα.

Nume de utilizator