Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση?
Αγόρασα εχθές το tablet και είδα πως όταν μαυρίζει η οθόνη του
κάτω κοντά στο κεντρικό κουμπάκι και διπλα απο αυτό μου ασπρίζει (έχει φως λευκό σαν λαμπάκια)
Είναι φυσιολογικό αυτό το έχει δει κανείς άλλος στο δικο τουtablet?
2 Kommentare
Καλημέρα ευχαριστώ για την απάντηση!
Όταν είναι μαύρο το φόντο στην οθόνη, η κάτω δεξιά πλευρά της ασπρίζει είναι σαν να φαίνονται τα Led
Ok κατάλαβα τώρα. Εμένα δεν μου ασπρίζει ούτε επίσης ενός φίλου μου που το έχει. Αν η ασπρίλα είναι έντονη κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει. Θεωρώ ότι δεν θα είναι σοβαρό, εξαρτάται βέβαια από το μαύρο φόντο. Δηλαδή εάν το μαύρο φόντο είναι η αναμονή του όταν δεν το χρησιμοποιείς και φαίνεται η ''ασπρίλα'' τότε έχεις θέμα, γιατί το περίεργο είναι ότι στο βγάζει μόνο από την μία πλευρά και όχι από την άλλη. Εάν στο βγάζει όταν χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή τότε φταίει η εφαρμογή. Από την στιγμή που η οθόνη σου στην λειτουργία της δεν σου βγάζει άλλα ''κόλπα'' και είναι κομπλέ τότε πιστεύω ότι δεν είναι η οθόνη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με την samsung και να αναφέρεις το πρόβλημά σου. Ελπίζω να το έχεις στην εγγύηση για να στο επιδιορθώσουν δωρεάν εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Στο χειρότερο σενάριο να σου αλλάξουν το πάνελ της οθόνης. Μην αγχώνεσαι όμως και να μην δώσεις ''τόπο στην οργή'' και να το φτιάξεις, μην το αφήσεις είναι κρίμα, τόσα λεφτά έδωσες. Επικοινώνησε με την samsung - http://www.samsung.com/gr/info/contactus.html και ανέφερε το πρόβλημα σου.