La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
George_Katsoulis

Καλησπέρα
Ψάχνω για 2 ίδιες κάμερες εξωτερικού χώρου για την αυλή του σπιτιού μου που να τις έλεγχο από την ίδια εφαρμογή για ευκολία. Θα τις λειτουργήσω με wifi από το router που έχω μέσα στο σπιτι. το κινητό μου(xiaomi redmi note12 pro) το τεσταρα κ πιάνει wifi έως κ τα περίπου 15 μέτρα απόσταση από το ρούτερ με 1 τοίχο εμπόδιο.
A)Η camera μέχρι πόση απόσταση θα πιάνει σημα wifi από το ίδιο ρούτερ με 1 τοίχο εμπόδιο ?θα πιάνει καλύτερα ή χειρότερα από το κινητό? Εμενα θα με βόλευε να πιάνει κ 2-3 μέτρα περισσότερα αποσο πιάνει το κινητό μου.
Β) Μπορώ να συνδέσω 2 ίδιες κάμερες σε 1 εφαρμογή?
Γ) Μπορώ να δώσω ρεύμα από καλώδιο που δίνει ρεύμα σε εξωτερική λάμπα? Παίρνει απευθείας το μονοφασικό ρεύμα του σπιτιού ή θέλει μετασχηματιστή ?
Αν δεν με καλύπτει αυτή η camera για τις ανάγκες μου έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη που να πιάνει σε μεγαλύτερη απόσταση σήμα wifi κ να δουλεύει στην ίδια εφαρμογή με 2η ίδια camera?
Ευχαριστώ

Nume de utilizator

1 Răspuns

pliktrologos

A) σε εμένα περνάει 2 τοίχους, έναν εσωτερικό κι έναν εξωτερικό. Για απόσταση δεν ξέρω.
Β) ναι, και μπορείς να βλέπεις μέχρι 3 xiaomi ταυτόχρονα από το app, όχι περισσότερες.
Γ) θέλει μετασχηματιστή 12volt, δεν παίρνει 220v από πρίζα. Αν όμως έχεις λάμπα έξω, ίσως έχεις θέμα ούτως ή άλλως με το ρεύμα, γιατί αν κλείσεις το διακόπτη της λάμπας, δεν θα έχεις ρεύμα! Εγώ τράβηξα καλώδιο (μέσα στο σπίτι), έβαλα το μετασχηματιστή (μέσα στο σπίτι), έκανα "φαρδιά" τρύπα στον τοίχο (ακριβώς στο σημείο που την τοποθέτησα, και της έδωσα ρεύμα από μέσα. Έτσι πρέπει κανονικά, ώστε και ο μετασχηματιστής να είναι προστατευμένος από νερό/αέρα/υγρασία (μέσα στο σπίτι) και να μην έχεις θέμα να σου την κλείσει κάποιος (να κόψει το καλώδιο) απ'έξω.
όλες οι Xiaomi πάντως δουλεύουν με την ίδια εφαρμογή, οι διαφορές είναι το εσωτερικού/εξωτερικού χώρου, αν θα έχουν usb-c ή δικό τους "ειδικό" βίσμα, αν θα φένεται το καλώδιο, αν θα έχουν συρήνα, κλπ, το app είναι το ίδιο.

Nume de utilizator