Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Chumket

Άμα θες μια καλή CPU και δεν σε νοιάζει το budget πάρε μια της AMD όπως εγώ θα πάρω την Ryzen 9 7900

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
mopomogo

μασ δουλευεις ρε αγορι μου? θα παρεις τετοια καρτα για να παιζεις fortnite

5 Σχόλια

mhnas_mhnas

Για fortnite θα σου πρότεινα μια 3060-3060 ti ή μια rx 6600 xt -rx 6650 xt που και αυτές είναι λίγο overkill..

Andrew_Gaming

Άμα δηλαδή ο άνθρωπος θέλει να παίζει σε 1440p και θέλει να πιάνει πάνω απο 100fps σε epic settings, το πρόβλημα πού είναι;

vagman_tech

@Andrew_Gaming ακραία περίπτωση και θεωρώ πως είναι εξαίρεση. Επίσης, το παιδί δεν αναφέρει κάτι τέτοιο στο αρχικό του σχόλιο. Overkill από κάθε άποψη η 4070 για τέτοιο παιχνίδι, κυριoλεκτικά πεταμένα λεφτά ακόμη και αν παίζει σε 4k οθόνη. Μόνο αν κάνει streaming και εκεί είναι υπο συζήτηση αν θα αξιοποιηθεί στο 100% ή όχι.

Andrew_Gaming

@vagman_reviews Εγώ προσωπικά νιώθω πολύ ικανοποιημένος όταν παίζω παιχνίδια και η κάρτα δουλεύει στο 40-60% ενώ πιάνω 100+ fps ας πούμε. Δεν μ'αρέσει να ζορίζω την κάρτα στα όρια της. Θέλω η δικιά μου κάρτα να δουλεύει χαλαρά και να μην πιάνει πάνω απο 65°C. Επίτηδες θα έπαιρνα μια λίγο πιο ακριβή κάρτα για αυτόν τον σκοπό.

granate.viajero

με τη 4070 μπορω να παιζω ολα τα games σε ultra γραφικα ευκολα; με cpu ιντελ 13700κ και συνολο κοντα στα 2400 το pc

Όνομα χρήστη