Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Argyris_Tsintziras

καλημερα σας. εγω εχω θεμα γιατι που κ που για 5 εως κ ενα μηνα δεν 8α το χρησιμοποιησω. Τι γινεται με την μπαταρια? Αντεχει η θα την τελειωσει λογω ημερων? Ποσο αντεχει το low που γραφει?

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

the_best_troller

λοιπόν ακούστε πως λύνεται το θέμα , υπάρχει τρόπος να μπει στο stealth mode από την εφαρμογή αλλά ! πρέπει να συνδέσεις το συναγερμό με Bluetooth μια φορά στο κινητό σου ώστε να το αναγνωρίζει πάντα , ( εμένα μου το συνέδεσαν όταν τοποθέτησαν το συναγερμό ) οπότε , κλειδώνεις τη μηχανή σου και ανοίγεις την εφαρμογή ( στο κινητό σου έχεις ανοιχτό Bluetooth και βάζεις το stealth mode περιμένεις λίγο , περίπου 30 δευτερόλεπτα να ακούσεις ένα μπιπ από το συναγερμό και τέλος , τρώει ελάχιστη μπαταρία έτσι ΚΑΙ το πιο σημαντικό η μηχανή είναι προστατευμένη φουλ , αν κάποιος κουνήσει τη μηχανή ενεργοποιούνται όλα αυτόματα , δε χτυπάει με την πρώτη ο συναγερμός απλά ενεργοποιούνται όλα , gps όλοι οι αισθητήρες τα πάντα , στην επόμενη χτυπάει ο συναγερμός. σχετικά με τη μπαταρία τώρα αν αφήσεις τη μηχανή 6 μήνες χωρίς να δουλέψει έτσι κι αλλιώς η μπαταρία θα αδειάσει και συναγερμό να μην είχες

Όνομα χρήστη
ReaperX

Ούτε για πλάκα αν δεν μετακινείσαι συχνά.Εγω την πάτησα και παιδευομαι να βγάλω άκρη.Εχει sleep mode που το ρυθμίζεις εσύ στις πόσες μέρες θα μπαίνει και μειώνει την κατανάλωση αλλά βγάζει off το gps και τα data οπότε είναι σα να έχεις το πιο χαμηλό μοντέλο.

Όνομα χρήστη
Dimitris_Parastatidis0870

Φιλε μου αν δεν κανω λάθος οταν μενει για 3-5 μερες ακουνητη η μηχανη μπαινει σε sleep mode
Δεν σου καιει μπαταρία αλλα και δεν λειτουργει ο συναγερμος στο 100% τον δυνατοτητων του

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη