καλημερα σας. εγω εχω θεμα γιατι που κ που για 5 εως κ ενα μηνα δεν 8α το χρησιμοποιησω. Τι γινεται με την μπαταρια? Αντεχει η θα την τελειωσει λογω ημερων? Ποσο αντεχει το low που γραφει?
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
καλημερα σας. εγω εχω θεμα γιατι που κ που για 5 εως κ ενα μηνα δεν 8α το χρησιμοποιησω. Τι γινεται με την μπαταρια? Αντεχει η θα την τελειωσει λογω ημερων? Ποσο αντεχει το low που γραφει?
3 Răspunsuri
λοιπόν ακούστε πως λύνεται το θέμα , υπάρχει τρόπος να μπει στο stealth mode από την εφαρμογή αλλά ! πρέπει να συνδέσεις το συναγερμό με Bluetooth μια φορά στο κινητό σου ώστε να το αναγνωρίζει πάντα , ( εμένα μου το συνέδεσαν όταν τοποθέτησαν το συναγερμό ) οπότε , κλειδώνεις τη μηχανή σου και ανοίγεις την εφαρμογή ( στο κινητό σου έχεις ανοιχτό Bluetooth και βάζεις το stealth mode περιμένεις λίγο , περίπου 30 δευτερόλεπτα να ακούσεις ένα μπιπ από το συναγερμό και τέλος , τρώει ελάχιστη μπαταρία έτσι ΚΑΙ το πιο σημαντικό η μηχανή είναι προστατευμένη φουλ , αν κάποιος κουνήσει τη μηχανή ενεργοποιούνται όλα αυτόματα , δε χτυπάει με την πρώτη ο συναγερμός απλά ενεργοποιούνται όλα , gps όλοι οι αισθητήρες τα πάντα , στην επόμενη χτυπάει ο συναγερμός. σχετικά με τη μπαταρία τώρα αν αφήσεις τη μηχανή 6 μήνες χωρίς να δουλέψει έτσι κι αλλιώς η μπαταρία θα αδειάσει και συναγερμό να μην είχες