Από αποσυνδέσεις πως πάει? Έχει καλή εμβέλεια το wifi του? Μπορώ να είμαι συνδεδεμένος με wifi και ταυτόχρονα με καλώδιο χωρίς να χρειάζεται επιλογή αλλου mode η πρέπει να διαλέξω?
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Από αποσυνδέσεις πως πάει? Έχει καλή εμβέλεια το wifi του? Μπορώ να είμαι συνδεδεμένος με wifi και ταυτόχρονα με καλώδιο χωρίς να χρειάζεται επιλογή αλλου mode η πρέπει να διαλέξω?
1 Отговор
6 Коментара
Ναι αυτό εννοούσα επίσης να ρωτήσω τηλέφωνο μπορεί να δεχτεί? Πήρα να ρωτησω σε ένα μαγαζί που το πουλάει και μου είπαν ότι δεν μπορεί να μπει ενώ έχει τη θύρα
σκέφτομαι να πάρω την έκδοση προ αλλά διάβασα κάτι για αποσυνδέσεις
οι smart συσκευές στα 2.4ghz είναι συμβατές?
για τις σμαρτ συσκευες εχω κλιματιστικο συνδεμενο εχω θερμοσυφωνα σκουπα ρομποτικη της xiaomi smart lamp της xiaomi εχω συνδμενα 3 λαπτοπ 1 σταθερο 4 κινητα τελευταίας τεχνολογιας την smart tv live streeming ανετα εχει θυρα τηλεφωνου δεν δοκιμασα αλλα περνει τηλεφωνο μεσο voip η volte αν σε δωσει ο παροχος τις απαραιτητες ρυθμισεις
Δυστυχώς πηρα το mc888pro και κολλάει συνέχεια και για να φτιάξει πρέπει να το βγάλω από το ρεύμα και να το βάλω παλι.....
Και εγώ είδα το Pro αλλά είδα κάποιες κριτικές σε site του εξωτερικού και πήρα το σκέτο το δικό μου δεν κολλάει πουθενα ξέχασα τι σημαίνει επανεκκίνηση