What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
A.k.r

Μένω σε ισόγειο και κάθε καλοκαίρι γίνεται επιδρομή στην αυλή έξω από μεγάλες κατσαρίδες. Αυτό έχει και σαν αποτέλεσμα την εισβολή στο εσωτερικό του σπιτιού. Όλα αυτά παρόλες τις συστηματικές απεντομωσεις τόσο από επαγγελματία όσο και από εμένα.
Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου πει αν το συγκεκριμένο τζελ θα έχει αποτέλεσμα αν εφαρμοστεί στο εξωτερικό του σπιτιού;

Username

1 Reply

vagman_tech

Θα πρέπει να το εφαρμόσεις την σωστή εποχή και επαναλαμβανόμενα σε συνδιασμο με αλλα κατσαριδοκτωνα. π.χ. Μάϊό ψεκάζεις Fendona Top όλο το χώρο μέσα έξω. Μετά Ιούλιο αλλάζεις φάρμακο γιατι αλλιως συνηθίζουν και δεν τις πιάνει και βάζει Agrotrade Dobol Microcyp. Σεπτέμβρη ξανά Fendona ! Μένω και εγώ σε ισόγειο στον Πειραιά και το παραπάνω δούλεψε περίφημα φέτος. Εννοείται αφού ψεκάσεις δεν ρίχνεις καθόλου νερά, σφουγγάρισμα για εβδομάδα και αν μπορείς για τουλάχιστον 24 ώρες μην τραβήξεις καζανάκια, βρύσες, νυπτήρες νεροχύτες τίποτα ώστε να προλάβουν να το "φάνε". Θα γίνει μια έξαρση τις πρώτες ημέρες όπου θα βλέπεις παντύ κατσαρίδες και μετά...τέλος. Δεν θα ξαναδείς για κανένα μήνα++. Εγώ αναγκάστηκα να μείνω αλλού για λίγες ημέρες και μετά γύρισα και τις μάζευα με την σκούπα απο αυλή και σπίτι. Αυτό συμβαίνει γιατί δούλεψε το φάρμακο και τις ανάγκασε να βγούν έξω εως ότου πεθάνουν. Πάντα σε αεριζόμενο χώρο και πάντα γάντια μιας χρήσης. Ελπίζω να βοήθησα.

Username