Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
mlojim

Δεν καταλαβαινω καμμια διαφορα σε δροσια απο ενα κλασσικο ανεμιστηρα . Με θερμομετρο στους 50 ποντους δεν κατεβασε ουτε ενα βαθμο την θερμοκρασια (28 ειχα) Εβαλα και παγοκυστη στο πανω δοχειο.Ειτε παταω το cool ειτε οχι δεν εχω αισθηση δροσιας Η πρωτη ταχυτητα ειναι αρκετη παντως , γιατι στην 2 και 3 ειναι πολυ θορυβώδης.Το sleep mode μονο για υπνο δεν κανει καθως ανεβοκατεβαζει ταχυτητες εναλλαξ και κανει πολυ βαβουρα. Κανω κατι λαθος;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

sxiotis

Βάλτε κ αρκετό πάγο στην δεξαμενή κ θα δείτε διαφορά πατώντας το cool

Όνομα χρήστη
Stefanos_Kogkas56

Δεν κάνει θαύματα, απλά σε σχέση με ανεμιστήρα πάντα βγάζει μια αίσθηση δροσίας και φρεσκάδας. Αν στο δωμάτιο σε ένα μηνα έχεις 32 βαθμους ο ανεμιστήρας θα σου πεταει αέρα ζεστό σε σχέση με το cooler Που θα έχει μια πιο ευχάριστη δροσερή αίσθηση λόγω παγωμένου νερού. Εγω έχω δει διαφορά πάντως και σε θερμοκρασία δωματίου 1-2 βαθμούς κάτω με παγωμένο νερό και παγοκύστη.

1 Σχόλιο

mlojim

Ευχαριστώ για απαντηση σου. Με τις μεγαλες ζεστες θα φανει η διαφορά. Θα δουμε...

Όνομα χρήστη
pashatzaras

Καλησπέρα σας, υπάρχει μια επιλογή στα δεξιά που γράφει swing. Επιλέξτε την ώστε οι εσωτερικές περσίδες να διαχέουν τον αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις.

3 Σχόλια

pashatzaras

Επίσης δείτε τη στάθμη του νερού, ίσως σε αυτό να οφείλετε ο θόρυβος. Να βάζετε λιγότερο από 4 λίτρα (φαίνεται η ποσότητα μπροστά σε μια ένδειξη). Προσωπικά & στις μεγαλύτερες σκάλες (2,3) μια χαρά μου φάνηκε, η κοπέλα μου δεν το ήθελε, αλλά επειδή κρύωνε κι όχι για το θόρυβο, ελέγξτε & αυτό...

lagouko

πώς γίνεται ρε παιδιά κάποιοι να λένε ότι κρυώνουν και ότι είναι σούπερ ευχαριστημένοι και στο καπάκι να λένε πως κατεβάζει 1 με δύο βαθμούς μόνο? lol δηλαδή από τους 35 βαθμούς στο δωμάτιο θα τους κατεβάσει στους 33 χαχαχα ελεος!

Όνομα χρήστη