За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Σοφι@

Το κινητο το εχω στα χερια μου 11 μηνες στην αρχη ολα καλα και οταν εκανε και την ενημερωση λογισμικου ακομα καλυτερα.Πρινα απο εναμιση μηνα περιπου ξεκινησαν τα προβληματα:ξεκινησε να κλεινει μονο του (του εχω προστατευτικη θηκη σιλικονης),μετα δε μου αναγνωριζε τη καρτα μνημης-επρεπε να τη βγαλω να κλεισω το κινητο και να το ξαναανοιξω-,η μπαταρια θελει καθε λιγο και λιγακι φορτισμα εδω και ενα 6μηνο(παιχνιδι δε τολμαω να παιξω μονο οταν ειναι στη φορτηση) και εδω και μια βδομαδα εχει ξεκινησει και χωρις να πατησω τα κουμπια να ¨πατιουντε¨ μονα τους να βγαινει απο ολες τις εφαρμογες που ειμαι να κλεινει μονο του και μετα να μη μπορω να το ανοιξω.Οτι πιο σπαστικο.Μπορει να μου πει καποιος τι να κανω?

Потребителско име

2 Отговора

nikgyver

Εχω το ιδιο εδω και εναν χρονο και δεν μου εχει βγαλει κανενα απο τα παραπανω προβληματα που αναφερεις. Η μπαταρια μονο πεφτει γρηγορα οταν ειμαι στο ιντερνετ αλλα αυτο γινεται στα περισσοτερα smartphones, οταν δεν ειμαι στο ιντερνετ η μπαταρια κραταει νορμαλ.
Αν σου κανει ολα αυτα θα σου προτεινα να το πας σε ενα εξουσιοδοτημενο σερβις αφου εισαι μεσα στην εγγυηση ακομη, εισαι καλυμενη απο εγγυηση, το εχεις ενα χρονο και εχει εγγυηση δυο χρονια αν ειναι ευρωπαικο.
Στα λεφτα του ειναι απο τα καλυτερα κινητα.

Потребителско име
argurisk

Ε 100 ευρω το πηρες τι περιμενες;να σ κρατησει πανω απο χρονο;πουλα το μπας και βγαλεις τιποτα...

2 Коментара

jeropaps

Ωπα ρε μεγαλε λιγα ειναι 100€. Κοψε κατι μεγαλοεπενδυτη!!!

argurisk

Δεν ειπα οτι ειναι λιγα αλλα αν θελεις ενα κινητο που να σε καλυπτει γι αυτα που θες και να μη κολλαει αναγκαστικα πρεπει να ανεβεις στα 200 και πανω...με 100 ευρω δυστυχως δεν παιρνεις τιποτα καλο...

Потребителско име