За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
meletakis

Χαίρετε,
πήρα το συγκεκριμένο portafilter για delonghi dedica.
Δεν έχω μύλο όμως οπότε κόβω σε καφεκοπτείο.

Με το προηγούμενο portafilter έκοβα στα 2.3 χιλιοστά.

Ξέρει κανείς σε τι χιλιοστά πάνω κάτω πρέπει να κόψω καφέ στο νέο portafilter?

Потребителско име

2 Отговора

KYRIAKI_MAISTRALI

Καλημέρα σας. Έχουμε την ίδια καφετιέρα , αλλά πήρα και έναν μύλο άλεσης κόκκων για να έχω φρεσκοκομμένο τον καφέ, οπότε δεν ζητάω από έξω να τον αλέσουν. Από τις οδηγίες χρήσης του μύλου ,τον έχω ρυθμίσει στην ένδειξη fine, δηλαδή στην πιο λεπτή άλεση που είναι για εσπρέσο. Δεν αναφέρεται όμως στα πόσα χιλιοστά. Νομίζω όμως ότι δεν θα επηρεάσει η αλλαγή του κλείστρου τον βαθμό άλεσης και ότι λογικά στα καφεκοπτεία οφείλουν να γνωρίζουν το βαθμό άλεσης για εσπρεσιέρα με κλείστρο χωρίς πάτο. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα...Καλά καφεδάκια...και να είσαι πάντα καλά!

Потребителско име
KYRIAKI_MAISTRALI

Καλημέρα σας. Έχουμε την ίδια καφετιέρα , αλλά πήρα και έναν μύλο άλεσης κόκκων για να έχω φρεσκοκομμένο τον καφέ, οπότε δεν ζητάω από έξω να τον αλέσουν. Από τις οδηγίες χρήσης του μύλου ,τον έχω ρυθμίσει στην ένδειξη fine, δηλαδή στην πιο λεπτή άλεση που είναι για εσπρέσο. Δεν αναφέρεται όμως στα πόσα χιλιοστά. Νομίζω όμως ότι δεν θα επηρεάσει η αλλαγή του κλείστρου τον βαθμό άλεσης και ότι λογικά στα καφεκοπτεία οφείλουν να γνωρίζουν το βαθμό άλεσης για εσπρεσιέρα με κλείστρο χωρίς πάτο. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα...Καλά καφεδάκια...και να είσαι πάντα καλά!

Потребителско име