La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Antsiri

Για κάποιο λόγο, όσο κι αν έχω προσπαθήσει, δεν μου βγαίνει σωστό καϊμάκι. Συνήθως βγαίνει μια πολύ λεπτή στρώση κρέμας, ενώ κάποιες φορές δεν βγαίνει σχεδόν καθόλου κρέμα. Έχω δοκιμάσει 3 χαρμάνια εσπρέσσο από διαφορετικά καφεκοπτεία, έχω δοκιμάσει με διαφορετικά γραμμάρια (από 12γρ. έως 18γρ.) και με διαφορετικό βαθμό tamping. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; (Έχω την DeLonghi EC685.M Dedica κι εγώ, όπως οι περισσότεροι)

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

Thalis Anastasiou

Πάρε μύλο timemore c3 esp pro στα 26 κλικ, το κλασικό καλαθάκι της IMS και παίξε με ratio 18/40

Nume de utilizator
Giorgos_Kyriazis5730

Πρόσεξε πώς είναι η ροή κατά την εκχύλιση. Αν είναι πολύ γρήγορη, ή πιτσιλάει, χρειάζεται λεπτότερο άλεσμα.

2 Comentarii

Antsiri

Κανονική είναι η ροή, αλλά κάποιες φορές πιτσιλάει λίγο. Θα δοκιμάσω και με πιο λεπτοκομμένο, αλλά αυτό προϋποθέτει να αγοράσω και μύλο άλεσης ή να αγοράζω από συγκεκριμένα καφεκοπτεία που να αλέθουν customize.

Eldred32

Κακώς πήρες μη - pressurized basket ενώ δεν έχεις μύλο.. εάν δεν έχεις χέρι στην άλεση το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς το basketaki που ήρθε με την μηχανή με την μια τρύπα εκχύλισης που είναι pressurized.

Nume de utilizator