What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
geraldo.aliai

παιδιά είμαι ανάμεσα στο motorola moto g , samsung galaxy core και το vodafone 4g ποιο προτείνετε να πάρω και γιατί; Το κινητό το θέλω για τα βασικά κανένα παιχνιδάκι,για σερφάρισμα, η κάμερα δεν θέλω να είναι και καλιά αλλά ούτε και η καλύτερη επίσης και η ποιότητα της μουσικής θέλω να είναι καλή, αλλά και η οθόνη να έχει ωραία χρώματα.

Υ.Γ. αν μπορείτε να μου πείτε σε περίπτωση που πάρω το moto g κανένα καλό ακουστικό μέχρι 15 ευρώ;

Username

1 Reply

pao96sidi

εγω εχω το moto g και ειναι πραγματικα απο τα καλυτερα κινητα σε αυτα τα χρηματα...απο εκει και περα να σου πω οτι ενας φιλος μου εχει το core με τα ιδια χρηματα δεν πιανει μια μπροστα στο moto g κολλαει συνεχως εκεινο!!για το vodafone μη το σκευτεσαι καν τα κινητα ειναι μαπα..και να ξερεις το μοτο εχει μια καταπλικτικη μπροστινη καμερα και το ηχειο του ειναι απο τα πιο δυνατα στην αγορα αυτη τη στιγμη..

1 Comment

geraldo.aliai

φίλε pao96sidi ευχαριστώ που απάντησες στην ερώτηση μου. Με βοήθησες πολύ με τις πληροφορίες σου ιδικά, η
σύγκριση που έκανες με το core με έκανε να το αποκλείσω, όσο για την vodafone έχεις απόλυτο δίκιο. Οπότε μάλλον στο moto g θα πάω και εγώ :)

Username