kαλημερα στην παρεα. Θελω να παρω ενα καινουργιο κινητο κ ειμαι αναμεσα sto Μotorola moto G και Alcatel Pop Up S7. Ποια η γνωμη σας παρακαλω?
See in detail the terms of use for the Product Questions
kαλημερα στην παρεα. Θελω να παρω ενα καινουργιο κινητο κ ειμαι αναμεσα sto Μotorola moto G και Alcatel Pop Up S7. Ποια η γνωμη σας παρακαλω?
1 Reply
Καλησπερα!!!Και τα δυο κινητα ειναι πολυ καλα...σχεδον ιδια...ειναι αναλογα τι θελεις να εχει (π.χ. μεγαλη οθονη ή καλυτερη αναλυση κλπ)...!!!
Τα θετικα του moto g ειναι:
1) καλυτερη αναλυση
2) καλυτερη μπροστινη καμερα
3) μεγαλυτερη μνημη
Τα θετικα του pop s7 ειναι:
1) μαγαλυτερη οθονη
2) περνει micro sd card
Ιδια ειναι στα:
1) αποδοση του επεξεργαστη
2) πισω καμερα
Η γνωμη μου ειναι οτι καλυτερο ειναι το moto g...επειδη το εχω καποιους μηνες και εχω μεινει υπερβολικα ικανοποιημενος μαζι του...!!!Τωρα για το pop s7 (επειδη εψαξα και δν βρεικα την τιμη του) δν μπορω να σου πω παραπανω...!!!Αν μου πεις την τιμη που το βρεικες θα σου πω την γνωμη μου και για αυτο...!!!
3 Comments
Kαλησπερα,
σ ευχαριστω παρα πολυ για την βοήθεια Θανάση Αλταντζή. Το Alcatel Pop Up s7 το είχε μόνο η cosmote στα 200 ευρω (αγορα συσκευης χωρις προγραμμα).
Ψαχνω για κατι γυρω στα 150 ευρω.
Κ παλι σ ευχαριστω Θανάση.
(μια παρατηρηση: ΟΤΑΝ παω στις Ειδοποιησεις στο skroutz, μου βγαζει συνεχεια Σφαλμα, ξερει κανεις γιατι συμβαινει?)
@maplpp Καλημέρα, θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με τους διαχειριστές της σελίδας αποστέλλοντας ένα email στο [email protected] στο οποίο καλό θα ήταν να συμπεριλάβεις τα εξής:
- browser που χρησιμοποιείς
- συσκευή
- και κάποια screenshots / φωτογραφίες από τα μηνύματα σφάλματος που σου εμφανίζονται
Μόλις εξετάσουν το πρόβλημά οι αρμόδιοι θα επικοινωνήσουν μαζί σου. Ελπίζω να βοήθησα!
j_snow σ ευχαριστω πολύ. Οι υπευθυνοι αμεσα διορθωσαν κ απαντησαν στο μέιλ μου. Να είσαι καλά, σ ευχαριστω.