Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Paris Fl

Είμαι μεταξύ Motorola Moto G (4G) και LG G2 mini LTE... Η βασική διαφορά τους είναι ο,τι το Motorola έχει καλύτερη ανάλυση (320 ppi περίπου) σε σχέση με τα 225 του LG, ενώ το LG έχει καλύτερη κάμερα 8 ΜΡ > 5 ΜΡ και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας 2400 mAh > 2000 mAh
Ποιό θα προτείνατε και γιατί ;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

dimitris.lalis

Είμαι κάτοχος του moto g αλλά και του xperia z2.. Το moto g είναι τουλαχιστον ένα καλό τηλ. Η δικιά μου συσκευή δουλεύει τελεια. Είναι πολύ γρηγορο, δε μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά αν και το έχω 1μηνα.Εχει ωραιο design, απλό menu. Ενα μεγάλο πλεονέκτημα είναι οτι παίρνει Android 5.Μειονεκτημα στη συσκευη μου δε βρηκα. Αυτά.

3 Σχόλια

freiderikos.foberos.7

@dimitris.lalis επειδη ξερω οτι δεν εχει βγει η αναβαθμιση για lollipop 5.0!!!αλλα δεν νομιζω να περιμενουμε για πολυ ακομα γιατι χθες βγεικε (η αναβαθμιση) στην ιαπωνια!!!

Όνομα χρήστη
freiderikos.foberos.7

Εγω εχω το moto g εδω και αρκετους μηνες και ειμαι πολυ ικανοποιημενους με αυτο...!!!το lg g2 mini εχει σχεδον ιδια χαρακτηριστικα οπως ειπες...αλλα εγω σου προτινω το motorola moto g 2014 (που κανει 30€ παραπανω!!!)αλλα απο οτι καταλαβα θελεις κντ με 4g...!!!σε αφηνω να αποφασησεις ελπιζω να βοηθησα...!!!

Όνομα χρήστη