Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
alextsormpatzoglou

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον ντόρο που έχει γίνει με αυτό το κινητό.Πάρα πολύ μέτριο τηλέφωνο με πολύ μέτρια μπαταρία συν το γεγονός ότι δεν μπορείς να την αλλάξεις...με λιγότερα λεφτά παίρνεις το καλύτερο(πλήν λειτουργικού που αναβαθμίζεται) lg l90 που έχει καταπληκτική μπαταρία ειδικά σε χρόνο αναμονής..

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

freiderikos.foberos.7

Το moto g εχει και μεγαλυτερη μπροστινη καμερα...!!! Η μπαταρια του l90 δεν ειναι πολυ μεγαλυτερη απο του moto g!!! (το l90 εχει 2460mAh και το moto g 2070mAh)Η μπαταρια ξοδευεται αναλογα και με ποιες εφαρμογες χρησιμοποιεις...!!!(οταν κατεβαζεις μια εφαρμονη στου ορους μπορει να σου λεει "μεγαλη χρηση μπαταριας" για αυτον τον λογο μπορει να φταις και εσυ...!!!

6 Σχόλια

alextsormpatzoglou

το γεγονός ότι δεν είναι αποσπώμενη μπαταρία όμως είναι τεράστιο μέιον διότι ο κύκλος ζωής της είναι μικρός..Και πέρα από αυτό το motorola 2nd gen έχει θέμα με την αυτονομία...

freiderikos.foberos.7

Εχεις δικαιο σε αυτο με την μπαταρια...αλλα δεν καταλαβα τι ενωεις με την αυτονομια για το moto g 2 gen...!!!

alextsormpatzoglou

έχει ένα θέμα το Moto g 2nd generation τελειώνει γρήγορα η μπαταρία και η καινούρια έκδοση 5.0 θα δώσει και καλά 2 ώρες επιπλέον χρόνο στο standby mode...Αν είχε αποσπώμενη μπαταρία θα ήταν το κινητό.Τώρα απλά σε 2 3 χρόνια αλλάζεις..και χάνει και την αξία του....

freiderikos.foberos.7

Διαφωνω σε αυτο που ειπες οτι χανει τηναξια του,επειδη καποτε θα αλλαξεις κινητο...και με αυτη την σκεψη ολα τα κινητα χανουν την αξια τους

alextsormpatzoglou

Αυτό το οποίο δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι ότι(καταρχάς εσύ έχεις το δίκαρτο μοντέλο με το διπλό ηχειάκι?) άν το χρησιμοποιείς ελάχιστο πχ 5 10 λεπτά internet Λίγες κλήσεις μηνύματα σε βγάζει 2 μέρες??
Ευχαριστώ..

Όνομα χρήστη