За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Jevenus

Λοιπόν, Έκλεισα 1 χρόνο με το Sony Xperia S. Το δοκίμασα στα πάντα.

-Του έβαλα αρκετές εφαρμογές (κάποια στιγμή είχε γύρω στις 87!),
- το δούλευα περίπου ανα μια εβδομάδα συνεχόμενα για 3-4 ώρες για να πέσει εντελώς η μπαταρία να δω ποσο κρατάει (με παιχνίδια, μουσική κ προβολή φωτογραφιών)
-Έβγαλα πολλές φωτογραφίες και αρκετά βίντεο.

Τα αποτελέσματα ήταν αυτά που περίμενα.
- Η μπαταρία πέφτει σχετικά γρήγορα όταν τρέχεις παιχνίδια, έχεις ανοιχτό wifi-δεδομένα και έχεισ στο φουλ την φωτηνότητα της οθόνης (όπως σε όλα τα smartphones).
- Η κάμερα όσο υπάρχει ήλιος ειναι αρκετά εντυπωσιακή. Ρυθμίζεται μόνη της ανάλογα τις συνθήκες του περιβάλλοντος και τα αποτελέσματα είναι ωραία! Όσο αφορά τις νυχτερινές λήψεις έχει σαφές μειωνέκτημα. Δεν μπορεί να βγάλει ικονοποιητικές εικόνες. Το φλασ βέβαια βοηθάει.
- Το βίντεο με έχει παραξενέψει πολύ :S όταν τραβάω με HD τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα μιας και φαίνονται κάτι "τελίτσες". Από το βίντεο δεν είμαι πολύ ικονοποιημένος. Βέβαια δεν το χρησιμοποιώ και πολύ και γενικά είναι καλύτερο απο άλλες συσκευές της ίδιας τιμής.
- Ο επεξεργαστής είναι πάρα πολύ καλος! είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Βέβαια όταν το φόρτωσα με εφαρμογές είχε τα προβλήματά του αλλά ήταν ανεμενόμενο.

Γενική είκόνα

Εγώ το προτείνω ανεπυφύλακτα σε κάποιον π έχει να διαθέσει ένα τέτοιο ποσό. Προβλήματα δεν μου έχει βγάλει παρά μόνο όταν πάω να βάλω τον κωδικό SIM μου γράφει ότι "η εφαρμογή phone.com (κάτι τέτοιο) σταμάτισε να λειτουργεί" και πρέπει να περιμένω λίγο γιατί δεν με αφήνει να βάλω τον κωδικό μου.

Ελπίζω να βοήθησα με αυτά που έγραψα.

Потребителско име