Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
anodasos

Σωστεεεεεεεεεεεε με sony xperia t ,s η sp το πρωτο μου ειπαν οτι υστερει λογω ετος κυκλοφοριας ,αλλα αν υποθεσουμε οτι το πε υπαλληλος καταστηματος που ειχε μονο το sp μαλλον απλα εκανε τη δουλεια του ;) ( τιμη στο ιντερνετ 202 ευρω ) ...το δευτερο βλεπω οτι εχει αρκετα καλα σχολια αλλα η τιμη ειναι λιγο τσουχτερη γυρω στα 260 κατι ..το τελευταιο το βρηκα με 195 αλλα με προβληματιζουν τα σχολια του ..προηγουμενως ειχα το U ..οχι πως δεν κολλαγε αλλα δε με ενοχλουσε ιδιαιτερα ..ασε που εχει αντεξει τα παντα(εκτος απο νερο :Ρ ) . καθημερινοτατη πτωση ..εχω δει επισης να λενε για το sp κακη ποιοητα οθονης, καμερας και wi-fi ..χρησιμοποιω αρκετα το κινητο γενικα και ειδικα ιντερνετ οποτε δε ξερω τι να διαλεξω ..δεδομενου ομως του προηγουμενου μου κινητου πιστευω πως θα φανει καλυτερο ..Απο τα 3 τι προτεινετε ;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

antonis_crete81

φιλε μου καλησπερα!δεν γνωριζω αν πηρες καποιο απο τα μοντελα που ρωτας αλλα θα σου πω την εμπειρια μου σαν χρηστης 2,5 περιπου χρονων του xperia s!το κινητο ειναι απο τα πρωτα της σονυ σε smartphone!το εχω τεσταρει πολλες φορες και τα συμπερασματα μου ειναι τα εξης....στα θετικα: 1. αψογες φωτογραφιες την ημερα! πραγματικα σαν ψηφιακη καμερα! 2. τραβαει πολυ γρηγορα φωτογραφιες 3. ομορφο design 4. δυνατος επεξεργαστης,παιζεις απροβληματιστα τα πιο πολλα παιχνιδια 5. 32 giga μνημη,χωραει τα παντα! 6. γρηγορη συνδεση στο ιντερνετ ακομα και με 3G 7. Τα gps και ειδικα το navigator δεν με εχει απογοητευσει ποτε!οποτε το χρειαστηκα συνδεθηκα αμεσα και με ακριβεια! 8. εχει θυρα και καλωδιο hdmi για συνδεση στην tv!το χρησιμοποιω για ταινιες που εχω κατεβασει στο κινητο και τις βλεπω στην tv. 9. δυνατος ηχος και καθαρο ακουστικο στις κλησεις! 10. φωτεινη HD οθοναρα!επισης συνεργαζεται αψογα με sony smart τηλεορασεις!στα αρνητικα του...1. οταν ζεσταινεται εμφανιζει κιτρινιλες στο κατω μερος της οθονης!δεν εχουν το ιδιο προβλημα ολα τα μοντελα παντως!η εγγυηση το καλυπτει! 2. μετριες φωτογραφιες και βιντεο το βραδυ! 3. η διαρκεια μπαταριας του οπως και στην πλειονοτητα των smartphones ειναι μικρη!ειδικα εγω που παιζω κανα παιχνιδι και συχνα στο facebook θελω καθε βραδυ φορτιση! 4. παιρνει αναβαθμιση ως την 4.1.2 λογω παλαιοτητας 5. οταν το κλεινεις τελειως και το ξανανοιγεις θελει λιγο χρονο να επανελθει 6. σε πολυ εντονη χρηση και πατωντας συνεχομενα το κουμπι return για επιστροφη στην προηγουμενη εργασια καποιες φορες μου εχει κολλησει και με πεταει εξω απο την εφαρμογη!οχι συχνα παντως. 7.η βαση του και το καπακι του ειναι ευαισθητα γι'αυτο προσοχη στις πτωσεις!θελει θηκη απο την πρωτη μερα!
κατα γενικη ομολογια εμενα τα αρνητικα δεν με επηρεαζουν!το εχω καταευχαριστηθει και το εχω χρησιμοποιησει παμπολες φορες χωρις να με απογοητευσει!ειναι το εργαλειο μου πλεον!δεν εχω μετανιωσει για την αγορα του!κινητο του 2012 και ομως βαζει πολλα νεα μοντελα απο κατω!αποδειξη η τιμη του στα 260 ευρω ακομα!εγω το ειχα αγορασει 320 αρχες του 12'!!!ελπιζω να βοηθησα...

Όνομα χρήστη