Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Sony forges

Πολυ καλα χαρακτηριστηκα... εως αριστα θα ελεγα για μενα....αλλα υπαρχει ενα μεγαλο θεμα με τον ακτινοβολιας (SAR) που εχει η συγκεκριμενη συσκευη...αλλες σελιδες τον δινουνε 1,3 και αλλες 0,78 οπως για παραδειγμα ο skroutz...για μενα αυτο εινα ενα απο τα βασικα χαρακτιριστηκα που κοιταζω πριν αγορασω μια συσκευη...τελικα ποιο απο τα παραπανω ισχυει? (Υ.Γ η διαφορα ειναι σημαντικη)!!

Benutzername

2 Antworten

PhotoDj

Samsung Galaxy Nexus αν δεν σε χαλαει το λιγο μεγαλυτερο μεγεθος.....φοβερο κινητό σε απιστευτη τιμη.....ειμαι ευτυχης κατοχος....
τσεκαρε το σε google και youtube και θα με θυμηθεις.....

15 Kommentare

Sony forges

Τι παιζει με την βιντεοκληση? Εχει τελικα η οχι? Εχει επεκταση μνημης? Αυτα τα δυο χαρακτηριστηκα τα εχω δει διαφορετικα σε πολλες σελιδες...Η διαρκεια μπαταριας ειναι ικονοποιητικη? Εκτος απο την οθονη τι το κανει να ξεχωριζει απο το sii??

PhotoDj

Φυσικα και εχει βιντεοκληση...αφου εχει μπροστινη καμερα...επεκταση μνημης δεν εχει...16gb, αν δεν σου κανουν κοιτας αλλου...εμενα προσωπικα μου ειναι μια χαρα....

PhotoDj

Μπαταρία 1750mAh...ειναι καλη αλλα να ξερεις με συχνη χρηση θα σου πηγαινει μιαμιση μερα το πολυ....οπως και σε ολα τα υπολοιπα smartphones....
Τι να συγκρινουμε με το s ii? Με το s iii το συγκρινουνε κυριως οσοι ξερουν.....δες και κανενα βιντεακι...

PhotoDj

Το μονο καλυτερο του sii ειναι η καλυτερη καμερα...και παλι του Nexus ειναι μια χαρα....Απο κει και περα, τα Nexus παιρνουν πρωτα την αναβαθμιση σε τελευταια εκδοση android (τωρα ηδη εχω την Jelly bean), και μετα απο μηνες την παιρνουν τα υπολοιπα smartphones...

PhotoDj

οποτε εχεις δυο μεγαλα συν, αναλυση οθονης και περιβαλλον χρησης....ειμαι υπερικανοποιημενος με το Nexus, και δεν το αλλαζω....τωρα ειδικα που επεσε στα 300€ αξιζει τρελα οπως και καθε Nexus (βλεπε Google Nexus 7, Lg Nexus 4)....αν δεν σε χαλανε τα στανταρ 16gb παρτο και θα με θυμηθεις....

Sony forges

Σ' ευχαριστω για την εγκαιρη και εγκυρη πληροφορηση... γενικα ξενερωσα πολυ με το SAR του xperia s...και προσπαθω να πιαστω απο καπου!!

Sony forges

Ειδα την συγκριση με το i phone 4s στο youtube και ειναι καλυτερο! Η διαθεσιμη μνημη ειναι 16gb η ειναι λιγοτερο γιατι θα απασχολει και η συσκευη 1-2?

PhotoDj

Υπ' οψιν το s ii μολις επεσε στα 269 ευρω, αν κ παλι θα επαιρνα Nexus... εσυ αποφασιζεις...

Sony forges

Φιλε μου το παραγγειλα!! Τι καρτα sim παιρνει να ξερω αν παιρνει την κανονικη.. γιατι καθε σελιδα γραφει τα δικα της... να παω στον γερμανο να την αλλαξω!!

PhotoDj

Δεν χρειαζεται να την αλλαξεις τη sim.....αντε με γεια....ειναι φοβερο, θα δεις ...καλοριζικο!!!!!

Benutzername

2 Kommentare

Sony forges

Μαλιστα...εγω προσωπικα το απορρηπτω...τι θα μου προτεινες εσυ στην ιδια κατηγορια απο samsung η lg...που εχουν και μικροτερη ακτινοβολια?

Saruman

Δεν θα ήθελα να σου προτείνω κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο. Απλά και εγώ δηλώνω οπαδός της Samsung γιατί έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα sar.

Benutzername