το κινητο φαινετε κορυφη..θελω να το αγορασω αλλα κολλαω λιγο με αυτα που βλεπω για την μπαταρια..τι λετε υπαρχουν λυσεις???
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
το κινητο φαινετε κορυφη..θελω να το αγορασω αλλα κολλαω λιγο με αυτα που βλεπω για την μπαταρια..τι λετε υπαρχουν λυσεις???
3 Antworten
το λογισμικο jelly bean κανει τπτ στο θεμα μπαταριας και γενικα τι καλο κανει?πως μπορω να το εγκαταστησω?το κινητο θα μου ερθει την δευτερα.εγινε η παραγγελια σημερα,καμια συμβουλη?κανενα tip?? ποιες αλλες εφαρμογες προτεινετε να βαλω?
2 Kommentare
To Jelly Bean λύνει πολλά προβλήματα bugs στο Android και χρησιμοποιεί καλύτερα τους πόρους του κινητού. Η αναβάθμιση γίνεται μέσω wi-fi/3G/4G (Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνo -> Αναβάθμιση λογισμικού). Υπάρχουν εφαρμογές για καλύτερη διαχείριση γενικά και λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας.
οκ ευχαριστω.δευτερα μου ερχεται το κινητο...να κατεβασω αμεσως το προγραμμα καλυτερα?πρωτου δηλ βαλω ηχους κτλπ κ μου σβηστουν..ε?μπορεις να μου πεις την διαδικασια για να το εγκαταστησω?υπαρχει καπου που να λεει βημα προς βημα τι να κανω γιατι δεν τα κατεχω αυτα..?