Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
kardistan

το κινητο φαινετε κορυφη..θελω να το αγορασω αλλα κολλαω λιγο με αυτα που βλεπω για την μπαταρια..τι λετε υπαρχουν λυσεις???

Benutzername

3 Antworten

kardistan

το λογισμικο jelly bean κανει τπτ στο θεμα μπαταριας και γενικα τι καλο κανει?πως μπορω να το εγκαταστησω?το κινητο θα μου ερθει την δευτερα.εγινε η παραγγελια σημερα,καμια συμβουλη?κανενα tip?? ποιες αλλες εφαρμογες προτεινετε να βαλω?

2 Kommentare

Silrilma

To Jelly Bean λύνει πολλά προβλήματα bugs στο Android και χρησιμοποιεί καλύτερα τους πόρους του κινητού. Η αναβάθμιση γίνεται μέσω wi-fi/3G/4G (Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνo -> Αναβάθμιση λογισμικού). Υπάρχουν εφαρμογές για καλύτερη διαχείριση γενικά και λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας.

kardistan

οκ ευχαριστω.δευτερα μου ερχεται το κινητο...να κατεβασω αμεσως το προγραμμα καλυτερα?πρωτου δηλ βαλω ηχους κτλπ κ μου σβηστουν..ε?μπορεις να μου πεις την διαδικασια για να το εγκαταστησω?υπαρχει καπου που να λεει βημα προς βημα τι να κανω γιατι δεν τα κατεχω αυτα..?

Benutzername
scott95

Επειδή έχω το κινητό να ξέρεις οτι δεν μπορείς να βγάλεις την μπαταρία( είναι ενσωματωμένη) αλλά από διάρκεια κατα την άποψή μου είναι πολύ καλό

2 Kommentare

vassilis7

οκ δικό μου το λάθος, σε ευχαριστώ που με διόρθωσες...

Benutzername
vassilis7

Κοίταξε να δεις, όλα τα smartphones δεν φημίζονται για τη διάρκεια μπαταρίας τους. Μπορείς να πάρεις μία δευτερη μπαταρία ή (ακόμα καλύτερα) να το φορτίζεις μέχρι το 80% και να μην το αφήνεις να πέφτει κάτω από το 40% για να μεγιστοποιήσεις τη διαρκεια και τη ζωή της μπαταρίας του κινητού σου.

Benutzername