και θελω να μου εξηγεισετε τι ειναι το windows phone!
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
4 Απαντήσεις
Ειναι Καθαρα 2 διαφορετικα κινητα σε λειτουργια λογο των λογισμικων τους!
Εγω προσωπικα ειμαι κατα των Windows Phone τα θεωρω βαρετα!!
Επισης Το Xperia S Ειναι Κλασεις Ανωτερο του Lumia.!! Γενικα Με κλειστα ματια θα επερνα το Sony, αλλα η τελικη αποφαση ειναι δικη σου! :)
Για να γινει δικαια η συγκριση πρεπει να λαβουμε και υποψη μας οτι το καθε λειτουργικο εχει διαφορετικες αναγκες...
Μπορει το xperia s να εχει πιο δυνατο και γρηγορο στα χαρτια επεξεργαστη, αλλα σε συνδιασμο με το android, δεν εχουν το καλυτερο αποτελεσμα, καθως δεν ειναι εγγυηση οτι δεν θα lagαρει. Το lumia 900, με μονοπυρηνο και πιο αργο στα χαρτια επεξεργαστη, δεν θα σου κολισει πουθενα και ποτε, ολα θα γινονται πιο γρηγορα και ομαλα απο το xperia s, καθως τα windows phone ειναι παναλαφρα. Η καμερα ειναι οντως ανωτερη στο xperia s, αλλα αυτο δεν συμαινει οτι η καμερα του lumia 900 δεν θα σε ικανοποιησει.
Συμπαιρασμα: και τα δυο κινητα εχουν παραπλησια χαρακτηριστηκα, με το,sony ελαφρως να υπερεχει, αλλα στην συνολικη εμπειρια χρησης το lumia 900 θα σε ικανοποιησει περισσοτερο..
ΥΓ:Το μονο μειωνεκτιμα των windows phone ειναι το σχετικα φτωχο store με λιγοτερες εφαρμογες απο το android, αλλα εξακολουθει να εχει τις δημοφιλεστερες και κλασικοτερες εφαρμογες(facebook, twitter κτλ)
Αρχικά, μέσω της σύγκρισης των δύο προϊόντων στο Skroutz μπορείς να δεις τις διαφορές τους στα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά (https://www.skroutz.gr/products/compare_selected_products/40?compare=1933565%2C432348). Όπως θα δεις το Xperia S είναι σαφώς ανώτερο στα περισσότερα επιμέρους χαρακτηριστικά (καλύτερη κάμερα, πιο γρήγορος επεξεργαστής, μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη κ.α). Από κει και πέρα μιλάμε όμως για δύο διαφορετικά κινητά αφού δεν έχουν το ίδιο λειτουργικό.
Όσο αφορά το windows phone, είναι το όνομα ενός λειτουργικού συστήματος κινητών της εταιρείας Microsoft. Άλλα λειτουργικά είναι επίσης το Android (που έχει και το Xperia S) και το ios της Apple. Διαφορές υπάρχουν αρκετές ανάμεσα σε αυτά τα λειτουργικά και όλα έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Καθαρά από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών όπως προείπα το xperia φαίνεται ανώτερο.