Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Benutzername

7 Antworten

Benutzername
sakis_79

Όχι μόνο νερό και άλατα! Γεμίζοντας στάμπες όλα τα ρούχα.

1 Kommentar

Pan_Man86

Κανονικά δεν θα έπρεπε. Πρέπει να το αφήσεις να σβήσουν τα λαμπάκια δλδ να πιάσει τις θερμοκρασίες που θέλει και μετά να κάνεις χρήση. Αν το νερό της περιοχής σου έχει πολλά άλατα βάλε εμφιαλωμένο 50% και το υπόλοιπο νερό βρύσης

Benutzername
PAYLOS_PANETSOS

οταν σταζει νερο αδειαστετο βαλτε νερο βρυσης και μολις ζεσταθει αρχιστε στο φουλ ο ατμος να πατατε και να αφηνετε σταδιακα το κουμπι αφου βαλετε απο κατω μια λεκανη για να μαζευει τα νερα μετα απο μερικες φορες αφου βγαλει λιγο νερο αρχιζει και βγαζει παλι ατμο! εχω το παλιο μοντελο το 2020 πανω απ 5χρονια σκυλι! δεν υπαρχει καλυτερο σιδερο με τετοια τιμη πραγματικα μονοδρομος οταν εχω πεταξει σιδερα με διπλασια χρηματα απο αποδοση στα 4 διπλωμενα με 1 περασμα απιστευτο αποτελεσμα ειδικα το καινουριο 2022 το οποιο πηρε η κορη μου το σιδερο ειναι πολυ μπροστα απο ολα παναλαφρο με πολυ περισοτερο ατμο η καλυτερη επιλογη!

Benutzername
Giorgos Koufopoulos

Όχι προσωπίκα σε εμενα δεν μου έχει βγάλει ποτέ ούτε σταγόνα !

Benutzername
Benutzername
fogeo25814

200 ευρώ κάνει . Δύσκολο να βγάζει νερό στα ρούχα

1 Kommentar

xzouvelou

Το έχω 5 μήνες περίπου και τώρα ξεκίνησε κάθε φορά που το βάζω σε λειτουργία να πατάω για ατμό και να βγάζει νερά.

Benutzername
Benutzername