Θα ηθελα να ρωτησω υποστηρίζει το ρουτερ 4G η εχει και 4G+
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
1 Răspuns
υποστηρίζει 4G+ το έχω δοκιμάσει με nova και Vodafone (CA Active). Πρόσεξε η έκδοση που θα πάρεις να είναι μεγαλύτερη από CR_STDPLMF297DV1.0.0B10. σε αυτη την έκδοση CR_STDPLMF297DV1.0.0B10 είχα προβλήματα εγώ και το επέστρεψα. Η αγορά είχε γίνει από εξωτερικό (το πρόβλημα που είχα είναι όταν με καλούσε κάποιος έχανα το 4G σήμα και γύρναγε σε 2G και το led γινόταν πράσινο)
4 Comentarii
καλησπερα σε ευχαριστω για την απαντηση λογικα αυτο λυνετε με firmware update
Εγώ δεν μπόρεσα να βρω firmware για να κάνω update. Γενικά η ΖΤΕ στο site της δεν έχει διαθέσιμα firmware. Αν κάποιος/κάποια γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μας ενημερώσει
(γενικά είναι πολύ όμορφο και ποιοτικό ρουτερ, εύχρηστο μενού. Ίσως εγώ έπεσα σε ελλαττωματική παρτίδα.)
να σε ρωτησω κατι απο περιεργια εγραψες οτι ειχες θεμα με το firmware πως το ελυσες το εστειλες πισω και σου εστειλαν αλλο ρουτερ με ποιο νεο firmware?
Καλησπέρα. Γύρισα το router πίσω και πήρα τα χρήματα μου. Αυτό που μου είχαν στείλει είχε αρχική γλώσσα πολωνικά. Ισως να φταίει αυτό και να μην ήταν πλήρως συμβατό με τα δικά μας δίκτια (είχε επιλογή γλώσσα αγγλικά). αγόρασα ένα tplink. Dεν είναι 4G+ αλλά για την δουλειά που το θέλω την κάνει κανονικά.