La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Kristofer_Dimos

Καλησπερα εγω τον εχω 4 χρονια τωρα και άρχισε να τρεχει νερο ακριβως πανω απτο δοχείο του και δεν μπορω να καταλάβω τι συμβαίνει εγγύηση δεν εχω πλέον . Όταν το βαζω να λειτουργησει μετα απο λιγο αρχίζει να τρέχει νερο κατω απτο δοχειο αφαιρώ το δοχείο να δω π τρέχει κ βλεπω πως ειναι μεσα στην τρύπα πιο πανω ομως εσωτερικα στην συσκευή οπου θελει άνοιγμα αλλα δεν θελω να το ανοιξω μηπως κ κανω ζημιά. Μήπως γνωρίζει καποιος τι μπορεί να χει συμβεί;

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

kourkoumelakis

Το ίδιο έτυχε και σε μένα πέρυσι. Μίλησα με την αντιπροσωπεία και μου είπαν το εξής:
Όταν υπάρχει αρκετή υγρασία το νερό έχει μια ροή και πέφτει σωστά στο δοχείο.
Όταν όμως δεν έχει αρκετή υγρασία, τότε δεν έχει το νερό ροή, και έτσι βγαίνει στάλα στάλα, με αποτέλεσμα να μην πέφτει κάτω στο δοχείο αλλά να κυκλοφορεί πάνω στην σωλήνα με αποτέλεσμα να πέφτει έξω μετά.

Η λύση που μου έδωσαν είναι να πάρετε ένα δεματικό και να το βάλετε ακριβώς στο τέλος του σωληνακιού. Έτσι όταν δεν έχει υγρασία άρα και ροή, οι στάλες ακουμπούν στο δεματικό και πέφτουν μέσα στο δοχείο.

Το θέμα το ξέρουν στην αντιπροσωπεία και τυχαίνει σε πολλούς, και η λύση αυτή φτιάχνει το πρόβλημα αυτό.
Σε μένα δεν έπεσε νερό ξανά έξω από τότε!!!

1 Comentariu

Dimitrios Kapouranis

Ευχαριστώ πολύ για αυτή τη λύση. Δε μπορούσα να καταλάβω με τίποτα γιατί κάποιες φορές βγάζει νερό. Να τον γυρνάω ανάποδα να ψάχνω για τρυπες στο δοχείο. Να Σάι καλά φίλε!

Nume de utilizator
SKA8ARI

έχει βουλώσει το σωληνάκι που στέλνει το νερό στον κάδο

Nume de utilizator
eimaigreek

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ. Έχει βεβαία κλείσει 5 χρόνια από την αγορά του. Αν βρήκες λύση σε παρακαλώ ενημέρωσε με

Nume de utilizator