Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
kourkoumelakis

Καλησπέρα σε όλους!

Ένα πρόβλημα που τυχαίνει σε αρκετούς που έχω διαβάσει είναι μετά από αρκετό καιρό, να βρίσκετε νερό κάτω στο πάτωμα, και να μην μπορείτε να καταλάβετε από που το χάνει.

Και επειδή έτυχε και σε μένα και λύθηκε το γράφω εδώ για όποιον του τύχει:

Έτυχε και σε μένα πέρυσι. Μίλησα με την αντιπροσωπεία και μου είπαν το εξής:
Όταν υπάρχει αρκετή υγρασία το νερό έχει μια κανονική ροή και έτσι πέφτει σωστά το νερό στο δοχείο.
Όταν όμως δεν έχει αρκετή υγρασία, τότε δεν έχει το νερό ροή, και έτσι βγαίνει στάλα στάλα, με αποτέλεσμα να μην πέφτει κάτω στο δοχείο αλλά να κυκλοφορεί πάνω στην σωλήνα με αποτέλεσμα να πέφτει έξω μετά.

Η λύση που μου έδωσαν είναι να πάρετε ένα δεματικό και να το βάλετε ακριβώς στο τέλος του σωληνακιού. Έτσι όταν δεν έχει υγρασία άρα και ροή, οι στάλες ακουμπούν στο δεματικό και πέφτουν μέσα στο δοχείο.

Το θέμα το ξέρουν στην αντιπροσωπεία και τυχαίνει σε πολλούς, και η λύση αυτή φτιάχνει το πρόβλημα αυτό.
Σε μένα δεν έπεσε νερό ξανά έξω από τότε!!!

Benutzername

1 Antwort

dialexio

Μπορείς να στείλεις μια φοτο από τη λύση που βρήκες? Στο σωληνάκι που υποθέτω αναφέρεσαι εγώ εντόπισα ένα γλοιώδες υλικό στην άκρη...είναι κάτι νορμάλ και πρέπει να το αφήσω ή να το καθαρίσω...ρωτάω μήπως τυχόν σε προβλημάτισε κι εσένα...

Benutzername